Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Posljednji ’’Filmski ponedjeljak’’

Posljednji ’’Filmski ponedjeljak’’Posljednji filmski ponedjeljak u riječkom River Pubu ove godine donosi hrvatski dokumentarac ”Razred” iz 2015.g. Pune četiri godine, film prati tri djevojke koje se suočavaju s tipičnim srednjoškolskim izazovima...

Svakog ljeta nekoliko hrabrih mladih Romkinja iz Baranje bori se za titulu Miss Roma. A poslije titule obično slijedi i prošnja. Mlade djevojke, bez izgledne perspektive za trajno zaposlenje, napuštaju školu, rode djecu i već godinama održavaju ovu teško promjenjivu proceduru na životu. A onda se pojavila nova generacija djevojaka koja je odlučila pokušati drugačije, završiti školu i postati prvim članicama svojih obitelji koje će imati srednjoškolsku diplomu.

U suradnji sa KineDok i Liburnia Film Festivalom, svaki ponedjeljak se gornji kat River Puba pretvara u malo improvizirano intimno kino gdje se na velikom platnu i tri TV - ekrana može uživati u odličnim dokumentarcima.

Ponedjeljak, 19.12. u 21:30h, ulaz je besplatan.

Objavljeno 19.12.2016.

Vremeplov

Gotovo svaka vrsta popularne glazbe ima svoj etički, a ne samo estetski sklop, jer tekstovi pjesama, pojavnost izvođača, njihov svjetonazor, statusni simboli, mjesta na koja izlaze i moralni kodeks često su jednako bitni koliko i sama glazba.
Aleksandar Dragaš, novinar i rock kritičar