Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Promocija ”Vesne” u Rijeci

Promocija ”Vesne” u RijeciGrupa PipsChips&Videoclips dolazi u riječki Pogon kulture u subotu 3. veljače 2024. i to u sklopu turneje kojom promoviraju novi album “Vesna”. (Foto: M. Grgić)

Ranije najavljen singlovima „Pariz“ i „Većinom“, dugoočekivani novi studijski album Pipsa prvo je album izdanje benda nakon deset godina i nagrađivanog remek-djela „Walt“. “Vesna” broji osam pjesama, a glazbu i tekst potpisuje Dubravko Ivaniš. Marko Levanić i Ivan Božanić zaduženi su za produkciju i aranžmane, a za miks i mastering Pavao Miholjević i Jurica Ferina. Naslovnicu albuma potpisuje Nikolina Ivezić, a sniman je u studiju “Dan, Mrak”.

Prve recenzije složno hvale novi album Pipsa predviđajući mu mjesto na listama najboljih albuma godine.

Na albumu je Dubravko Ivaniš uz vokal svirao i klavijature. Njih je svirao i Ivan Božanić uz gitaru, a na klavijaturama i basu je Marko Levanić. Krunoslav Tomašinec je na gitari, Zdeslav Klarić na klaviru, Pavle Gulić na bubnju, a prateći vokali su Ivana Starčević, Jadranka Ivaniš i Lucija Ivaniš.

Album “Vesna” objavljen je za LAA i dostupan na većini streaming servisa i YT kanalu Pipsa, a CD će biti u svim boljim shopovima od sljedećeg tjedna.

Prva prilika kada će se moći čuti nove pjesme u Rijeci, kao i diskografski presjek Pipsa, bit će u Pogonu kulture 3. veljače 2024.

Ulaznice su u prodaji od 23. listopada po early bird cijeni od 13 eura. Ta cijena vrijedit će do 31. prosinca, a dan nakon penje se na 15 eura. Na dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 18 eura. Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima i Entria, kao i online, te u Dallas Music Shopu.
Objavljeno 20.10.2023.

Vremeplov

Nevjerojatno je koliko mnogo možeš naučiti ako su tvoje namjere stvarno iskrene.
Chuck Berry