Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Putokazi objavili singl ’Kishica’

Putokazi objavili singl ’Kishica’Nepredvidivi, baš kao i svaka proljetna riječka kiša, Putokazi stvaraju novi album i za svoj su 35. rođendan publici darovali prvi radio singl ’Kishica’.

Melankolična i lepršava, rasplesana i nestalna, ’Kishica’ nas uvodi u svijet zaigranog, iščekivanja i (raz)otkrivanja. Naravno, razmišljamo li pritom o svojim mokrim cipelama ili kaputiću, šminki i frizuri, sasvim sigurno propustit ćemo njenu čaroliju.

U prepoznatljivoj djevojačkoj energiji ’Kishicu’ donose izvođačice desete pjevačke generacije Putokaza, čineći je inspirativnim uvodom u novi album, autorice glazbe i tekstova Mirande Đaković, koji progovara o životnom plesu i smrti svakoga od nas.

A ’Kishica’ nam stiže na tridesetpeti rođendan Putokaza! Priča je to o bogatstvu, onom satkanom od najfinijih čestica mnogobrojnih pjevačkih osobnosti zaljubljenih u glazbu koje su se posvećeno predale maloj, velikoj glazbeno-životnoj školi Putokaza. Priča je to o jednom od izloga kulturnog identiteta grada Rijeke i zavičaja iz kojeg Putokazi potječu.

Zanimljivost ovog albuma u nastajanju jest i sudjelovanje glazbenika, multiinstrumentalista i novog suradnika, jazzista Zorana Majstorovića, koji u projetku svira mnoštvo instrumenata i supotpisuje aranžmane, u produkciji s već dobro znanim suradnikom Putokaza, Iztokom Turkom. ’Kishica’ obećava sasvim novi zvuk Putokaza. Prepustite joj se.

Objavljeno 06.03.2019.

Vremeplov

Coutry glazba je jednostavna - tri akorda i istina.
Harlan Howard