Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Quasarr ostvario suradnju s poznatim koreografima

Quasarr ostvario suradnju s poznatim koreografimaRiječki indie pop bend Quasarr realizirao je suradnju s poznatim koreografima Mašom Kolar i Leom Mijićem u predstavi “Poru Homme Et Femme / Za muškarca i ženu” koja će imati premijeru u HNK Ivan pl. Zajec u četvrtak, 06.03..

Njihovi hitovi “Ti”, “Propaganda”, “Arpeggio”, “Pustinje” te novije “Sjene” bili su inspiracija Maši Kolar da s baletom HNK-a koreografijom vizualizira njihovu glazbu. Svirka uživo i plesači koji plesom prate njihov svijet sinergija je koja prožima dvije umjetnosti – ples i glazbu – te na taj način ostvaraju jedan posve novi način komunikacije s publikom.
Osim ovog zanimljivog izleta na kazališne daske, u pripremi je spot i novi singl „Tvoje riječi“ koji se trenutačno nalazi na miksu kod suradnika Kevin Paula u Londonu, a radio i TV premijera ovog singla očekuje se sredinom ožujka.

Plesnu predstavu Pour homme et femme/Za muškarca i ženu osim 06. 03. gledatelji će moći vidjeti pet dana za redom, od 07. do 11.03.u riječkom HNK “Ivan pl. Zajec”.

Objavljeno 05.03.2014.

Vremeplov

Otišao sam na brod kako bi zaradio lovu za ”fleš”, a kad sam se nakon pet godina vratio s ”flešom”, nisam više imao koga slikati – scena je nestala.
Damir Krizmanić Kriza, riječki fotograf