Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Quasarr ostvario suradnju s poznatim koreografima

Quasarr ostvario suradnju s poznatim koreografimaRiječki indie pop bend Quasarr realizirao je suradnju s poznatim koreografima Mašom Kolar i Leom Mijićem u predstavi “Poru Homme Et Femme / Za muškarca i ženu” koja će imati premijeru u HNK Ivan pl. Zajec u četvrtak, 06.03..

Njihovi hitovi “Ti”, “Propaganda”, “Arpeggio”, “Pustinje” te novije “Sjene” bili su inspiracija Maši Kolar da s baletom HNK-a koreografijom vizualizira njihovu glazbu. Svirka uživo i plesači koji plesom prate njihov svijet sinergija je koja prožima dvije umjetnosti – ples i glazbu – te na taj način ostvaraju jedan posve novi način komunikacije s publikom.
Osim ovog zanimljivog izleta na kazališne daske, u pripremi je spot i novi singl „Tvoje riječi“ koji se trenutačno nalazi na miksu kod suradnika Kevin Paula u Londonu, a radio i TV premijera ovog singla očekuje se sredinom ožujka.

Plesnu predstavu Pour homme et femme/Za muškarca i ženu osim 06. 03. gledatelji će moći vidjeti pet dana za redom, od 07. do 11.03.u riječkom HNK “Ivan pl. Zajec”.

Objavljeno 05.03.2014.

Vremeplov

Vrlo mi je važna sloboda u stvaranju glazbe. Kada si u bandu postoje ograničenja, postoji uloga koju moraš zadovoljiti. Kada si jednom postaviš granice teško ih je preći…
Dave Gahan (Depeche Mode)