Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Radionica: Rock vs Klasika

Radionica: Rock vs KlasikaRock vs Klasika je glazbeno scenski performance Umjetničke Udruge „Sinteza“.Prve dvije radionice biti će održane u četvrtak 01.12.2011 u osnovnoj školi „Zamet“, a nakon toga 14.12.2011 u osnovnoj školi „Dolac“.

Voditelji su basist grupe Urban&4, Sandi Bratonja i pijanist prof. Hrvoje Puškarić, osnivači umjetničke udruge i glazbenog sastava Sinteza.

U toku prosinca, do kraja semestra, biti će održano još najmanje 3 radionice u riječkim osnovnim školama. Projekt će djelovati tokom cijele školske godine.

Cilj radionice je motivacija učenika za razvijanje odnosa prema glazbi te razbijanje stereotipa o tome koja je glazba više „glazba“ – rock ili klasika.

Zainteresirani učenici moći će se po želji pridružiti udruzi i razvijati svoje glazbene sposobnosti u programu ”Sinteza Zvuka” .

Objavljeno 29.11.2011.

Vremeplov

Kada se budu osvrtali na mene, želim da me se sjećaju ne po svim mojim ženama, iako samih imao nekoliko, i svakako ne po jednoj od mojih velikih kuća ili novcu koji sam zaradio i potrošio. Želim da me jednostavno pamte po mojoj glazbi.
Jerry Lee Lewis