Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Revija Ivane Popović i Leta 3

Revija Ivane Popović i Leta 3Rad zagrebačke akademske kiparice i modne čarobnice Ivane Popović kao i umjetnika iz benda Let 3, teško je valorizirati kroz prizmu konvencionalnih modnih i glazbenih vrijednosti. Radi se o umjetničkom modno-glazbenom konceptu čija je uspješnost već potvrđena dosadašnjim suradnjama.

Tako će u subotu 26.11. u Hypo centru ova svestrana umjetnica i i kultni riječki bend Let 3 svojim performanceom zatvoriti ovogodišnji 17. Dreft Fashion Week! Ne sumnjamo da će se izreka ’’šećer dolazi na kraju’’ ovoga puta zaista i potvrditi.

Revija Ivane Popović i Leta 3 na ovosezonskom Dreft Fashion Week-u nije za maloljetnike ni one sa slabijim srcem! Ivana i Letovci će prezentirati ”zlatne pelene”, a o čemu se točno radi ostaje tajna do posljednjeg trenutka!

”Poručila bih modnim kritičarima da je revija uvjetovana mojim potresom mozga! A umjesto manekenki reviju će nositi glumice s Akademije dramskih umjetnosti koje zbog pristupa umjetnosti i seksualnosti članova skupine Let 3 moraju biti punoljetne”, naglasila je Ivana čije revije uvijek izazivaju ogromnu pozornost.

Objavljeno 25.11.2011.

Vremeplov

Diskografija je jedno, mediji drugo, a koncerti treće. Svaka od tih stavki traži sasvim drugačiji pristup, ali i potpunu predanost.
Damir Urban - intervju za RiRock.com