Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rock na moru 2016.!

Rock na moru 2016.!27. i 28. svibnja u Malinskoj na otoku Krku održat će se još jedan hrvatsko-austrijski rock festival: Rock na moru/Rock am meer 2016.

Šesto izdanje ovog festivala s obiteljskom atmosferom koja magnetski privlači kako sudionike, tako i publiku line up bendova iz obje države.

Hrvatski će rock predstaviti oni najbolji i najautentičniji prije svega riječki Let3 i Vatra. Bendovi su to koji od svojih najranijih dana glazbu stvaraju i žive – žestoko, kako rock to i zaslužuje. Osim njih, nastupit će i The trio iz Karlovca te Nadzorni odbor s otoka Krka.

Iz Austrije stižu prijatelji iz bendova: The Base, Tschebberwooky, Brothers van Yarsn i The half-heartet Project.

Atrakcija će svakako biti austrijska reggae ska rub a dub dance mašina – Tschebberwooky. Na pozornicama su od 1997., odradili su više od 350 live nastupa, a ove godine izbacuju i svoj 5. po redu studijski album.

Posebnost Rocka na moru je njegova spontanost i izrazito prijateljska atmosfera, a tako je nekako bez mnogo pompe i skupih reklama ovaj festival prije šest godina i krenuo.

Naime, mlađi članovi obitelji Hakali koja je preko svoje turističke agencije godinama dovodila turiste na Krk, te 2010. godine zaljubili su se u malinskarsku SENSU – jednu od najzanimljivijih priči o siru u našoj regiji.

Riječ na riječ s predstavnicima Turističke Zajednice Malinska i izrodio se zajednički hrvatsko-austrijski projekt Rock na moru/Rock am meer koji iz godine u godinu dovodi sve zanimljivije bendove i okuplja sve veći broj posjetitelja. Svake godine predstavnici Turističke zajednice Malinska dobivaju iznova potvrdu da je ovakav iskorak u turističkoj ponudi Krka bio potreban jer je otvorio jedna sasvim nova vrata iza kojih se krije pravi biser među ljetnim festivalima, a razvijat će se i dalje, i bolje.

Let3 nastupa u petak 27.5. s početkom u 23.30, a prethode ih odlični: BROTHERS VAN YARNS, THE TRIO i TCHEBBERWOOKY.

U subotu 28.5. nastupa Vatra s početkom u 23.30 a prije njih možete poslušati THE HALF HEARTED PROJECT, NADZORNI ODBOR i THE BASE!

Objavljeno 26.05.2016.

Vremeplov

Čovjek najbolje živi od onog što najbolje radi, a najbolje radi ono što najviše voli.
Miroslav Tadić