Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rock na moru 2016.!

Rock na moru 2016.!27. i 28. svibnja u Malinskoj na otoku Krku održat će se još jedan hrvatsko-austrijski rock festival: Rock na moru/Rock am meer 2016.

Šesto izdanje ovog festivala s obiteljskom atmosferom koja magnetski privlači kako sudionike, tako i publiku line up bendova iz obje države.

Hrvatski će rock predstaviti oni najbolji i najautentičniji prije svega riječki Let3 i Vatra. Bendovi su to koji od svojih najranijih dana glazbu stvaraju i žive – žestoko, kako rock to i zaslužuje. Osim njih, nastupit će i The trio iz Karlovca te Nadzorni odbor s otoka Krka.

Iz Austrije stižu prijatelji iz bendova: The Base, Tschebberwooky, Brothers van Yarsn i The half-heartet Project.

Atrakcija će svakako biti austrijska reggae ska rub a dub dance mašina – Tschebberwooky. Na pozornicama su od 1997., odradili su više od 350 live nastupa, a ove godine izbacuju i svoj 5. po redu studijski album.

Posebnost Rocka na moru je njegova spontanost i izrazito prijateljska atmosfera, a tako je nekako bez mnogo pompe i skupih reklama ovaj festival prije šest godina i krenuo.

Naime, mlađi članovi obitelji Hakali koja je preko svoje turističke agencije godinama dovodila turiste na Krk, te 2010. godine zaljubili su se u malinskarsku SENSU – jednu od najzanimljivijih priči o siru u našoj regiji.

Riječ na riječ s predstavnicima Turističke Zajednice Malinska i izrodio se zajednički hrvatsko-austrijski projekt Rock na moru/Rock am meer koji iz godine u godinu dovodi sve zanimljivije bendove i okuplja sve veći broj posjetitelja. Svake godine predstavnici Turističke zajednice Malinska dobivaju iznova potvrdu da je ovakav iskorak u turističkoj ponudi Krka bio potreban jer je otvorio jedna sasvim nova vrata iza kojih se krije pravi biser među ljetnim festivalima, a razvijat će se i dalje, i bolje.

Let3 nastupa u petak 27.5. s početkom u 23.30, a prethode ih odlični: BROTHERS VAN YARNS, THE TRIO i TCHEBBERWOOKY.

U subotu 28.5. nastupa Vatra s početkom u 23.30 a prije njih možete poslušati THE HALF HEARTED PROJECT, NADZORNI ODBOR i THE BASE!

Objavljeno 26.05.2016.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger