Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Šajeta & Band u Riveru

Šajeta & Band u RiveruDražen Turina Šajeta, poznati kvarnerski hitmejker dolazi sa svojim bendom za sam kraj godine u River pub, u petak 28.12.2018.

Šajotove pjesme su neizostavni dio najveselijih kompilacija i partya, a sada se “vraća” u velikom stilu i poručuje da ga Hrvatska treba.

U Riveru će održati koncert svojih autorskih pjesama, svojevrstan presjek njegove dvadesetpetogodišnje glazbene karijere, što garantiru dobru atmosferu kakva je i inače uobičajena na njegovim koncertima s pratećim bendom.

Čeka vas više od dva sata pop rock glazbe - od balada do brzih pjesama koje graniče s punkom, naravno uz neizostavne i neponovljive Šajetine anegdote i komunikaciju s publikom koja čini svaki njegov nastup posebno zabavnim.

Program počinje u 22:00 glazbenim izborom DJ Doga.

Objavljeno 28.12.2018.

Vremeplov

Još živimo u dosta divljoj varijanti kapitalizma, a potražnja za kulturom, bila ona popularna ili visoka, nije tolika niti će ikada biti kao za pivom i nogometom... Kulturnjaci vole da ih se tretira kao zaštićenu vrstu i ne žele shvatiti da je na kraju dana njihov izričaj, bez obzira na granu kulture, samo još jedan proizvod na tržištu, i potrebno je vraški se potruditi da bi svoju zamisao ili djelo podijelili sa svijetom.
Ivan Šarar, riječki menadžer i glazbenik (Let3)