Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

S.A.R.S. u Stereu!

S.A.R.S. u Stereu!U petak, 10. 05. 2013. u riječku Stereo dvoranu stiže trenutačno jedan od najtraženijih i najoriginalnijih bendova na prostoru ex-Yu, publici poznat po hitovima ’Buđav lebac’, ’Debeli lad’, ’Ratujemo ti i ja’, ’Rakija’ - riječ je o bendu S.A.R.S.

S.A.R.S. je u ožujku 2013. godine objavio svoj treći album ”Kuća časti” koji je u samo dva dana više od 20.000 puta besplatno preuzet s njihove web stranice.

Nove pjesme: Zimski san, Mir u Svetu, Ahilova peta, te pjesma Ti, ti, ti izvedena s pjevačem grupe Brkovi ,Shamsom 69, nastavak su stilsko glazbenog izražaja koje bend njeguje od izlaska prvog velikog hita ”Buđav lebac”.

Lucidni tekstovi uz sklonost humoru, uz miješanje ljubavnih i socijalnih tematika, plesni ritam i odličan vokal Žare, čine S.A.R.S. jednim od koncertno najboljih novih bendova.

Ulaznice:
45 kn // pretprodaja Dallas Music Shop
60 kn // na vratima Stereo Dvorane

Objavljeno 08.05.2013.

Vremeplov

U jednom smo razdoblju nastupali bez predaha, nismo znali odbiti ponude. Takav ritam potpuno me istrošio. U jednom trenutku počela sam zijevati na pozornici, nisam se ni šminkala, s pozornice sam gledala televiziju, koja se uvijek nalazi u nekom kutu kluba... Time sam omalovažavala i sebe i publiku, i jednog sam dana shvatila da s tim moram prestati.
Jadranka Ivaniš Yaya (Jinx)