Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

St. Patrick’s Day uz Belfast Food

St. Patrick’s Day uz Belfast FoodTradicionalno povodom obilježavanja jednog od najvećih irskih blagdana i neslužbenog dana ispijanja piva, 15. put za redom, Belfast Food u Zagrebu! U subotu 17. ožujka u klubu Boogaloo očekuje Vas, kao i svaki put do sada, nezaboravan provod uz sjajnu glazbu.

Nemojte propustiti najveću veselicu u gradu, jer znate da najpoznatiji ”hrvatski Irci” - Belfast Food, pripremaju ”ozbiljnu” zabavu. Veliki interes publike za ovu feštu već godinama potvrđuje Belfast Food najboljim izborom za St. Patrick.

Uvijek rasprodane dvorane, hrpa piva, sjajna atmosfera i znoj do koljena garantiraju ludi provod do zore.

Belfast Food su se profilirali kao jedna od najkvalitetnijih hrvatskih koncertnih atrakcija čiji nastupi, a pogotovo onaj za Dan sv. Patrika, spadaju u zabave koje se ne propuštaju. Od samog početka zvukom i stilom usmjerili su se prema irskoj i keltskoj glazbi, a kroz četri albuma stvorili su i vlastiti autorski rukopis koji je rezultirao velikim hitovima poput ”Mate i Matilda”, ”Van iz grada”, ”Trivijalna stvar” i ”Lagano lagano”. Uskoro nam Belfast Food pripremaju novi album, nešto fantastično i sasvim drugačije, a sigurni smo da će nam na koncertu premijerno izvesti najavni single albuma ”Nisam pijan”.

Ulaznice po cijeni od 50 kn u pretprodaji na sljedećim prodajnim mjestima: Rockmark (Berislavićeva 13), Transport Footwear dućani (Importanne, City Centar One, Gajeva 10), Eventim, Dancing Bear i Dirty Old Shop. Na blagajni kluba ulaznice će koštati 70 kn.

Početak 21:00.

Objavljeno 14.03.2012.

Vremeplov

Diskografija je jedno, mediji drugo, a koncerti treće. Svaka od tih stavki traži sasvim drugačiji pristup, ali i potpunu predanost.
Damir Urban - intervju za RiRock.com