Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Stereo: ”Game of skate” 2

Stereo: ”Game of skate” 2U subotu 14.01.2012. Stereo Dvorana će biti dom ljubitelja skate scene i plesne glazbe koja će zasigurno zadovoljiti sve one željne adrenalina, hip-hop-a, r’n’b-a, funky-a i tvrdih bass linija.

Zabava počinje s drugim ”Game of skate” natjecanjem u skateboardingu, u kojemu jedan vozač izbacuje drugog uspješnošću izvođenja trikova. Natjecatelji nam dolaze iz cijele Hrvatske, prošle godine ih je bilo čak 25, a Warehouse i Jadran plus će nagraditi vratolomije
najboljih.

Za neizbježno dobru atmosferu tijekom natjecanja će se pobrinuti voditelj Bonko Šar i glazbeni selektor sportskog djela eventa DJ Maki.

Nakon natjecanja glazbenu palicu predajemo najpoznatijem hip-hop sastavu ovih prostora Elementalu, koji je dobro poznat po svojim vrhunskim koncertnim izvedbama. Bend koji već godinama oduševljava publiku angažiranim tekstovima i zaraznim plesnim melodijama, nakon prošlogodišnjeg predstavljanja albuma ”Vertigo” ponovno dolazi ”protresti” riječku publiku.

Iako je Elemental jedan od nezaobilaznih bendova na hrvatskoj glazbenoj sceni već godinama, možemo reći da su sa posljednjim albumom i zaraznim hitom ”U mojoj glavi” kojeg je remiksirao slovenski producent Matija Jašarov otišli korak dalje. Osim osvajanja top lista i plesnih podija diljem Hrvatske i šire, zaslužili su i titulu jednog od najboljih bendova ovih prostora. U čast njihovog odvažnog žanrovskog ”izleta”, nakon koncerta večer nastavljamo u plesnim drum’n’bass i dubstep ritmovima.

Kotizacija za ”Game of skate” iznosi 35 kuna, čime se omogućuje skateboarding nadmetanje za glavne nagrade i besplatan upad na koncert Elementala.

Ulaznicu za koncert možete kupiti po cijeni od 40 kn u Tunelu, Dallas music shopu i skate shopu Puff ili na vratima Stereo Dvorane po cijeni od 50 kn.

Objavljeno 08.01.2012.

Vremeplov

Glazba je uzvišenija forma od mudrosti i filozofije... u njoj duh živi, razmišlja i kroz nju utječe.
Ludwig van Beethoven