Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Stray Dogg ovoga petka na palubi botela Marina

Stray Dogg ovoga petka na palubi botela MarinaSve je spremno za svojevrsni come back koncert beogradskog Stray Dogga u Rijeku 10.01. na botel Marina...

Podsjetimo, izvorno zamišljen kao samostalni akustični lo-fi projekt mladog Dušana Strajnića, Stray Dogg poprilično brzo i uspješno poprima konture benda koji 2011. izbacuju debitantski album ”Almost”.

Zvuk benda odlična mješavina americane, indie rocka i folka upakirana u melankolične aranžmane koji ih nedvojbeno izdvajaju kao jedne od predvodnika nove autorske scene koja buja širom regije, a bend je u izuzetno kratkom roku izgradio kultni status.

Osim i dalje aktulanog albuma “Look At The Moon” na set listi će se naći i svima dobre poznate pjesme s prethodnih albuma.

Pred koncert u Rijeci bend je objavio spot za pesmu Kraj koji je napravljen od scena iz filma “Susret”, rediteljice Marije Strajnić, inače Dukatove sestre bliznakinje. Film je o njihovoj baki Leli, a pjesma ”Kraj” je napravljena originalno za film.

Zadnjih 50tak ulaznica čekaju u Dallas music shop Rijeka ili preko sustava Entrio po cijeni od 40,00kn dok će im na dan cijena porasti na 60,00kn.

Koncert Stray Dogga nastavak je iznimno uspješne desete sezone klupskog programa Distune vam predstavlja u kojoj su između ostalih nastupili The Tiger Lillies, Emma Ruthe Rundle, Svemirko, Operators, Bebe na Vole.

Objavljeno 08.01.2020.

Vremeplov

Možda ne vjerujem u samog sebe, ali vjerujem u ono što radim.
Jimmy Page (Led Zeppelin)