Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Svirka podsjetnik na važnost zaštite

Svirka podsjetnik na važnost zaštiteRIJEKA – Nastupima »Ishiatza« i »Grada« preksinoć je u Palachu obilježen Svjetski dan borbe protiv AIDS-a. Koncertnu večer otvorili su nabrijani dečki i djevojka iz grupe »Ishiatz« kojima je nastup u Palachu ujedno bio i posljednja svirka u tom sastavu.

Naime, nakon tri godine postojanja, članovi benda odlučili su zaključiti »ishiatznu« priču i posvetiti se drugim glazbenim projektima.

Glavne zvijezde rock večeri, ipak, bili su dečki iz grupe »Grad«. Predvođeni energičnim pjevačem Deanom Škaljecem, na istom mjestu na kojem su pred nešto manje od četiri godine snimili live album »Grad – Palach uživo« odradili su još jednu tradicionalno dobru svirku koju su obogatili i dijelom materijala s albuma na kojem trenutačno rade.

Inače, odlična koncertna večer u Palachu održana je u organizaciji Udruge Terra koja posljednje tri godine aktivno obilježava Mjesec borbe protiv ovisnosti, Svjetski dan borbe protiv AIDS-a i Dan volontera. Osim glazbenog dijela, posjećeno je događanje tako uključivalo i druge programe čiji je cilj bio usmjeravanje pozornosti na važnost zaštite od HIV/AIDS-a i ostalih spolno prenosivih bolesti.


I. Kocijan/ Novi list

Objavljeno 06.12.2009.

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash