Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

TBF dolazi u Harteru!

TBF dolazi u Harteru!TBF će uskoro svojim riječkim obožavateljima prirediti pravi glazbeni potres i to u petak, 04.11. u Harteri! S obzirom da se datum prvog koncerta ’Pistaccio Metallic Tour by TBF’ opasno približava, TBF groznica ne prestaje tresti Hrvatsku.

Singl ’Mater’ za koji je snimljen i odličan video spot, toliko je dobro prihvaćen da su neke fraze iz pjesme ušle u svakodnevni žargon Hrvata od 9-99, a i drugi singl ’Veseljko’ već je i prije službene objave osvojio eter i publiku.

Osim ova dva nezaobilazna super-hita, TBF će svim fanovima na riječkom koncertu podariti glazbenu poslasticu sačinjenu od pjesama sa novog albuma Pistaccio metallic ali i ostalih dobro poznatih ”starih ” hitova.

Objavljeno 01.11.2011.

Vremeplov

Volim ”male” ljude i smatram da nikada ne treba ljude razlikovati prema tome tko što radi. Jednom sam se usred noći našao na pljusku sam s neispravnim autom. I odjednom su se stvorili djelatnici riječke Čistoće i pomogli mi odgurati auto. Nemojte nikada razlikovati ljude s obzirom na znanje ili titulu jer svi smo mi - samo ljudi.
Ljubo Kostić, riječki odvjetnik