Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

TBF zadovoljni riječkom publikom

TBF zadovoljni riječkom publikomKako su i najavljivali, momci iz TBF-a,u petak su riječkoj publici na samom početku ’Pistaccio metallic’ turneje priredili pravi koncertni spektakl.

Kroz više od dva i pol sata fantastične svirke, pred prepunom Harterom, jedan za drugim redali su se znani hitovi splitskih genijalaca, a svaku od pjesama sa aktualnog albuma ’Pistaccio metallic’ publika je, zajedno sa bendom, otpjevala od početka do kraja. Svoj vrhunac koncert je doživio izvedbama super hitova ’Mater’ i ’Veseljko’, te sada već evergreena poput ’Guzice i sise’, ’Fantastične’ i ’Nostalgične’, kojima su TBF-ovci u potpunosti bacili Rijeku u pravi ’pistaccio metallic’ trans.

Izuzetno zadovoljni riječkom publikom, koja ni ovaj put nije skrivala svoje simpatije prema omiljenom bendu i nije im dala da napuste Harteru, TBF su se vratili na još jedan dugački bis, kojim su do kraja raspametili okupljene obožavatelje... Nakon kraja koncerta fanovi su oduševljeni otišli u toplu riječku noć, mnogi obučeni u službene TBF ’Pisaccio metallic’ majice, koje su po prvi pute predstavljene upravo na ovom koncertu...

Pistaccio metallic turneja, nastavlja se već iduću subotu, 12. 11., koncertom u zagrebačkom Domu sportova, a potom i velikim splitskim koncertom u petak 18. 11., u Spaladium Areni.

U međuvremenu, već u ponedjeljak, u programu regionalnog MTV-a pogledajte novi spot benda za pjesmu ’Veseljko’.

Također, nemojte zaboraviti na službenu Facebook stranicu benda, na kojoj možete saznati sve najnovije informacije o svome omiljenom bendu, ali i i upoznavanje sa bendom na splitskom i zagrebačkom koncertu.

Obuci se u Pistaccio metallic majicu, postani Facebook fan TBF - a, te požuri po svoju kartu jer TBF dolazi u tvoj grad već:
u subotu, 12.11.2011. , Zagreb, Dom sportova
u petak, 18.11.2011., Split, Spaladium Arena

Objavljeno 06.11.2011.

Vremeplov

Bajke su predivne.
Syd Barrett (Pink Floyd)