Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Black Room svira ispred Wovenhanda

The Black Room svira ispred Wovenhanda Kompletiran je line up za zadnji sezonski klupski koncert u riječkom Pogonu kulture...

Naime, izborom managmenta priliku za otvaranje riječkog nastupa Wovenhanda pripala je mladim i perspektivnim dečkima iz benda The Black Room.

The Black Room u klasičnoj rock formaciji (vokal, dvije gitare, bas, bubanj) iza sebe imaju album prvijenac „In This Town Lies A City“, a a na ovom koncertu publika će imati priliku i čuti novi materijal.

Glazbeno se oslanjaju na tamniji prizvuk blues rock i garage rock bendova te neopsihodelije 80-tih i 90-tih. Tekstovi su inspirirani osobnim pričama iz grada s protagonistima koji žive u ozračju rocka, poezije i noćnog života.

Odlično prihvaćen album kako od kritike tako i od publike omogućio je bendu promo koncerte po Hrvatskoj i Sloveniji, od kojih treba izdvojiti nastup u riječkom klubu Palach, festivalske nastupe na InMusicu i Indirektu kao i gostovanje u sklopu programa Good Vibrations u zagrebačkom Vintage Industrial Baru.

Podsjetimo , projekt karizmatičnog Davida Eugena Edwardsa, kultni Wovenhand, u sklopu svoje europske turneje promoviraju novi, osmi po redu, album „Star Treatmant“ izdan prošle godine za nezavisni label Sargent House.

Koncert je na rasporedu u petak, 19.5. u Pogonu kulture.

Ulaznice po cijeni od 110,00kn dostupne su u Dallas music shop Rijeka i u sustavu Entrio, dok će na dan koncerta cijena iznositi 130,00kn.

Objavljeno 03.05.2017.

Vremeplov

Knjige! Ne volim davati savjete, ali knjige su najveći dar koji jedna osoba može darovati drugoj.
Bono (U2)