Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Penny Black Remedy u Rijeci!

The Penny Black Remedy u Rijeci!Nakon što su zajedno s Bambijima u prosincu 2010. rasprodali jedan od najprestižnijih londonskih klubova - The Luminaire, The Penny Black Remedy su se približili hrvatskim glazbofilima i medijima. U sklopu Movie turneje nastupaju u Ljubljani, Rijeci i Zagrebu...

Od formiranja 2006. internacionalna skupina (Škotska, Hrvatska, Nizozemska, Engleska) The Penny Black Remedy ponosno se odupire kategorizaciji. Koncentrirani su na zajedničku ljubav i strast prema glazbi cijelog svijeta kojom stvaraju originalni zvuk koji ih nepogrešivo razlikuje od ostalih. Simbioza crnohumornih, nepretenciozno inteligentnih, dojmljivih pjesama i stimulirajućih živih nastupa, privukla je publiku i promotere kako u UK tako i u Europi, stvarajući lojalnu sljedbu predanih obožavatelja.

“Bambi Molesterse smo upoznali preko zajednickih prijatelja jer smo čuli da planiraju koncert u Londonu. Zajednički nastup nam se učinilo kao fantastičan plan jer smo znali da kao i mi veliki broj naše publike obožava Bambi Molesterse. Činjenica da su pored svega toga i fantastični ljudi je samo dodatno uljepšala par nezaboravnih dana.Ovo je prvi put da sviramo i u Rijeci i u Zagrebu. Pomalo je čudno da je tako jer je nas prvi album napravljen upravo u Hrvatskoj. Album je snimio i producirao Robert Nappholz /Studio Debelji a za design je zaslužan design studio Laboratorium. Toliko smo dobro surađivali da smo odlučili ponoviti iskustvo, tako da nakon ovih koncerata ostajemo u Zagrebu snimiti i nas drugi album.”

Objavljeno 25.03.2011.

Vremeplov

Naše ideje i atmosfera s albuma potječu iz dvije osnovne premise - jedno je široki spektar glazbe koju slušamo, a drugi je početno ograničeno glazbeno umijeće koje smo vremenom tesali i pretvarali u svoju prednost.
Mauricio Ferlin (The Chweger)