Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Urban prvi poznati izvođač drugog Long Nighta!

Urban prvi poznati izvođač drugog Long Nighta!Drugi Long Night festival, u organizaciji koncertne agencije Long Play, biti će održan 24.03. u tri dvorane Doma omladine Beograda, gdje će na tri bine nastupiti 12 alternativnih, rock i punk izvođača iz Srbije i regije uključujući par kultnih bendova iz Velike Britanije, čija će imena uskoro biti objavljena.

”S obzirom da veliki dio publike u Beogradu nije najbolje upoznat s našim radom i pjesmama, potrudit ćemo se odsvirati što bolji presjek onog najboljeg od nas. Možda naše pjesme zvuče nekome dobro i kada ih sluša kod svoje kuće, ali mi smo prvenstveno koncertni bend. Bavimo se glazbom i uživamo u tome prvenstveno zbog živih nastupa. Na probama gotovo nikad ne sviramo stare stvari. Jednom snimljene, one su za nas gotova priča. Samo uključimo instrumente, improviziramo, muziciramo. Pretpostavljam da je to razlog što se tako dobro glazbeno poznajemo i odlično funkcioniramo kao bend i zašto nam i starije pjesme na koncertima zvuče svaki puta svježe i drugačije. Rijetko imamo spreman popis stvari koje ćemo svirati jer mislimo da je svaki koncert priča za sebe, koju diktira i prostor, i vrijeme, i publika. Dosta toga ostavljamo otvoreno. Često kažem da je na našim koncertima sve moguće, da su naši koncerti i najbolji i najgori. Koncert u Beogradu? Jedva čekamo!”, poručuje Urban.

Imena ostalih izvođača Long Nighta, koji će svirati u velikoj sali, ”Amerikani” i u klubu Doma omladine, objavljivat će se narednih tjedana, a uskoro će u prodaju biti puštene i ulaznice.

Prvi Long Night festival održan je 24.03.2011. kao proslava deset godina uspješnog poslovanja koncertne agencije Long Play iz Beograda. U skoro 2.000 posjetilaca uživalo je u tri dvorane Doma omladine Beograda uz svirke 12 domaćih i regionalnih bendova, poput Rundek Cargo trija, Letu štuka, Block Outa, Ramba Amadeusa, Magnifica, Superhiksa i drugih.

Objavljeno 21.02.2012.

Vremeplov

Svakako da će razlike između filtriranih studijskih uradaka i javnog nastupa itekako biti, no - ne postoji li razlike između filma i teatra? Trenutak nastupa nosi i tremu i bljesak.
Luka Milas (Florijan)