Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Veliki interes za koncerte Jonathana

Veliki interes za koncerte JonathanaDva premijerna nastupa na domaćem terenu grupa Jonathan odsvirat će u petak 10. i subotu 11.10. pred prepunim Palachom. Interes koji proteklih dana vlada u Rijeci uvelike nadamašuje kapacitet kultnog kluba, pa se s pravom očekuje da će oba koncerta biti rasprodana unaprijed.

Obje večeri satnice će biti istovjetne. Vrata Palacha će se otvoriti u 21:00, a Jonathan će s koncertima početi najkasnije u 22:30.

U više od sat vremena predstavit će hvaljeni debi album “Bliss” pri čemu će im se, u pjesmama “Hands”, “Wicked Games” i “Communicate!”, pridružiti Ivan Kovačić Kova na saksofonu. Osim dvanaest skladbi sa prvog izdanja Jonathan će izvesti i dvije potpuno nove pjesme uspješno testirane na koncertima u Tvornici (s Editorsima početkom rujna) te bečkom klubu Elysium gdje su gostovali prošlog četvrtka.

U proteklih godinu dana Jonathan su proizveli rijetko viđen hype, prvo nastupnim singlom “Maggie”, pa albumom “Bliss” te naposlijetku hvaljenim koncertima koji su kulminirali nedavnom trijumfalnom svirkom s Editorsima u Zagrebu. Ipak, od samog početka jedna stvar se čekala s najvećim nestrpljenjem, a to je, dakako, nastup u njihovoj Rijeci.

Prvo pojavljivanje na domaćem terenu trebalo je biti nešto posebno, nešto što će i njihovom gradu i publici značiti više od samog koncerta. Tom čekanju je sad konačno došao kraj.

Ponovno koncertno aktiviranje kluba Palach nakon godinu i pol dana pauze i renovacije idealno se spaja s Jonathanovom željom. Klub koji je nekada činio kičmu ne samo riječke nego i regionalne scene i koji je svjedočio brojnim nezaboravnim nastupima i live albumima vraća se kako bi podigao kulturnu ponudu grada na Rječini.

Ideja da novi koncetni život Palacha svojim premijernim riječkim nastupima otvori upravo Jonathan velika je čast za bend, ali i pokazatelj kako je Rijeka uvijek znala prepoznati i podržati najbolje među sobom.

Ulaznice u pretprodaji iznose 30 kn, a, ukoliko ih ostane, na dan koncerta trebat će izdvojiti 40 kn za ulaz.

Službeno pretprodajno mjesto je Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), dok će se na dan koncerta moći kupiti u Dallas Music Shopu i na blagajni Palacha.

Organizator koncerta je LAA.

Objavljeno 09.10.2014.

Vremeplov

Ja sam instant zvijezda, samo dodajte malo vode i promiješajte.
David Bowie