Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Atmospheric - Moja djevojka

Video: Atmospheric - Moja djevojkaAtmospheric predstavlja novu pjesmu ’Moja djevojka’ čije stihove, glazbu i aranžman potpisuje Lado Bartoniček, a izvodi ju s ostalim članovima benda Martinom Majerle i Markom Sedlakom.

Pjesma odiše nekim posebnim electro pop zvukm kojim Atmospheric gaji svoj glazbeni izričaj, a govori o ljubavnom trokutu između dvoje ljudi. Da, čudno zvuči ali nije pravopisna greška. Pozornim slušanjem pjesme sve postaje jasno.

Za singl je snimljen i video spot u režiji Lade Bartoničeka, zaslužnog i za njegovo snimanje te montažu. Šminku potpisuje Ana Zubak.Ovom pjesmom Atmospheric počinje rad na novom glazbenom materijalu.

Snimanje videa ima svoju priču, a kako ona ide, ispričao je Lado: „Imali smo puno ideja i ljudi involviranih oko rada na spotu za novi singl... Vrijeme je curilo i nikako krenuti u realizaciju. Otišao sam na probno šminkanje kod prijateljice u mom susjedstvu, došao kući te kad sam se vidio u ogledalu nisam se prestrašio (smijeh) već uzeo kameru, napravio improviziranu scenu u svojoj spavaćoj sobi (crne plahte, stolne svijetiljke, itd. sve što je poslužilo svrsi u tom trenutku inspiracije) te sam se počeo igrati ispred objektiva. Bio sam prezadovoljan snimljenim. Idućeg dana pozvao sam ostatak benda te ih snimio u tom inproviziranom kućnom studiju i spot je bio gotov!“

Atmospheric je riječki glazbeni projekt, na sceni od 2002. godine, a pravac kojim se izražavaju ambijentalni je electro pop. Dosad su objavili četiri albuma, Ono sve (2005./Nema problema), Bubbles (2010./Croatia Records), Pričaj mi (2012./Croatia Records) i 4 (2016./Aquarius records-Muzika 360).

Objavljeno 14.04.2019.

Vremeplov

Ne postoji nikakav recept za uspjeh u glazbi. Sjećam se dosta bendova koji su mislili da će ako budu vrhunski svirali nešto i napraviti na sceni. Zatvarali su se u garaže i bjesomučno radili svaki dan probe. Mi to nismo radili. Dođemo na probu, pa ako nam se ne da svirati odemo na pivu. Mislim da je najvažnija zdrava atmosfera u bendu...
Mladen Subošić Suba (Hladno pivo)