Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Atmospheric - ”Polje bez ljubavi”

Video: Atmospheric - ”Polje bez ljubavi”Novi singl ”Polje bez ljubavi” otvara vrata četvrtog po redu albuma Riječkog glazbenog projekta Atmospheric.

Pjesmu je napisao Lado Bartoniček koji je i izvodi zajedno sa Martinom Majerle. Singl prati i dinamičan video spot koji je sniman u interaktivnoj sobi Prirodoslovnog muzeja Rijeka. Režiju potpisuje Lado Bartoniček dok se za šminku pobrinula Ana Zubak. Snimatelji su bili Lado i Ana Bartoniček.Nakon četiri godine Atmospheric predstavlja novi album simboličnog naziva ”4”. Taj broj označava redni broj albuma i broj ženkih vokala koji su uljepšali zvučnu kulisu novog materijala. Album kojeg u cijelosti potpisuje Lado Bartoniček stvaran je i sniman u razdoblju od 2013 do 2016 godine, a na njemu će se nalaziti trinaest pjesama uključujući dosadašnje singlove poput: ”Ne voliš me”, ”Molim te ne”, ”To ipak nismo ti i ja” i ”Star girl”. Stalni članovi benda su Marko Sedlak (gitara), Martina Majerle (vokal), Ana Horvat (vokal) i Lado Bartoniček (vokal, gitare, klaviature i drum programing).

Glazbenici koji su sudjelovali u ovoj priči su Toni Železnik na sax baritonu i block flauti, Lovro Mirth sa svojim fantastičnim vokalom u pjesmi ”Star girl” te svi dosadašnji vokali grupe Atmospheric (Katja Budimčić Sabljar, Nevena Buljan, Martina Majerle i Ana Horvat). Mix, glazbene aranžmane i produkciju potpisuje Lado Bartoniček koji je ujedno zaslužan i za fotografiju te likovno oblikovanje albuma.

Objavljeno 15.11.2016.

Vremeplov

Peter je bio bolestan od toga što je pop zvijezda, gitarski bog, pa je odlučio da nauči svirati druge instrumente. Među onima koje je izabrao bila je mandolina...
Michael Stipe (R.E.M.)