Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Atmospheric - ”Polje bez ljubavi”

Video: Atmospheric - ”Polje bez ljubavi”Novi singl ”Polje bez ljubavi” otvara vrata četvrtog po redu albuma Riječkog glazbenog projekta Atmospheric.

Pjesmu je napisao Lado Bartoniček koji je i izvodi zajedno sa Martinom Majerle. Singl prati i dinamičan video spot koji je sniman u interaktivnoj sobi Prirodoslovnog muzeja Rijeka. Režiju potpisuje Lado Bartoniček dok se za šminku pobrinula Ana Zubak. Snimatelji su bili Lado i Ana Bartoniček.Nakon četiri godine Atmospheric predstavlja novi album simboličnog naziva ”4”. Taj broj označava redni broj albuma i broj ženkih vokala koji su uljepšali zvučnu kulisu novog materijala. Album kojeg u cijelosti potpisuje Lado Bartoniček stvaran je i sniman u razdoblju od 2013 do 2016 godine, a na njemu će se nalaziti trinaest pjesama uključujući dosadašnje singlove poput: ”Ne voliš me”, ”Molim te ne”, ”To ipak nismo ti i ja” i ”Star girl”. Stalni članovi benda su Marko Sedlak (gitara), Martina Majerle (vokal), Ana Horvat (vokal) i Lado Bartoniček (vokal, gitare, klaviature i drum programing).

Glazbenici koji su sudjelovali u ovoj priči su Toni Železnik na sax baritonu i block flauti, Lovro Mirth sa svojim fantastičnim vokalom u pjesmi ”Star girl” te svi dosadašnji vokali grupe Atmospheric (Katja Budimčić Sabljar, Nevena Buljan, Martina Majerle i Ana Horvat). Mix, glazbene aranžmane i produkciju potpisuje Lado Bartoniček koji je ujedno zaslužan i za fotografiju te likovno oblikovanje albuma.

Objavljeno 15.11.2016.

Vremeplov

Nije lako biti dobar bend u bilo kom žanru - rock, punk, metal... sve to treba muda i uvjerljivost. Zato mislim da je ključno biti iskren i bit to što jesi. Mi smo zajebanti.
Boris Rakamarić (PHC), intervju za RiRock.com