Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Boris Štok - ”Voli me još ovu noć”

Video: Boris Štok - ”Voli me još ovu noć”Fantastična obrada klasika Denis & Denis „Voli me još ovu noć„ bit će novi singl Borisa Stoka, za koji je ovih dana snimljen videospot u Zagrebu.

Nakon sjajne suradnje s Yayom u pjesmi „Ove misli”, Boris Štok odlučio je obraditi veliki hit grupe Denis & Denis „Voli me još ovu noć“. Njegov odabir nije slučajan jer su upravo ta legendaran riječki bend bio pionir electro popa u kojem se Štok najbolje snalazi.

U modernom aranžmanu, građenom s dosta elektronike, emocija i ekspresija vokala ipak su stavljene u prvi plan. “Htio sam eksperimentirati zvukom i pjesmi dati jednu drugačiju intepretaciju, ali zadržati sličan senzibilitet originalu. Ovo je moj hommage 80tim i tom zvuku” – tim riječima je Boris Štok opisao rad na singlu čiji spot je prošli tjedan sniman u Zagrebu.

Režiser spota je Filip Filković Philatz, jedan od naših najtalentiranijih video autora, a premijera se očekuje kroz par tjedana.

Prije nešto više od mjesec dana Boris Štok je najavio svoju solističku karijeru, a prethodni singl „Ove misli“ kao i nadolazeći „Voli me još ovu noć“ ono su što će za početak ponuditi publici, dok će album zaokružiti s nekoliko autorskih pjesama i zanimljivih obrada. Osim kao suosnivača i vokala grupe Quasarr s kojima je objavio tri izdanja, Štok surađuje i s mnogim glazbenicima poput Josipe Lisac, Mrleta & Ivanke, Marka Tolje, Zorana Predina i mnogih drugih bilo kao pjevač, autor ili koautor tekstova.


Objavljeno 13.02.2017.

Vremeplov

Okružena sam siromašnim i bijednim ljudima koji su žrtve, moji prijatelji ne mogu platiti režije, imaju stare aute, muče ih krediti a nemaju stalan posao, moja djeca rade za strance za bijednu lovu, muž mi duguje brdo love za doprinose… Dakle, osjećam i krik i bijes, i jedino što mi čini dobro je što imam šansu da to kažem kroz knjige...
Vedrana Rudan, riječka književnica i novinarka