Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Boris Štok - ”Voli me još ovu noć”

Video: Boris Štok - ”Voli me još ovu noć”Fantastična obrada klasika Denis & Denis „Voli me još ovu noć„ bit će novi singl Borisa Stoka, za koji je ovih dana snimljen videospot u Zagrebu.

Nakon sjajne suradnje s Yayom u pjesmi „Ove misli”, Boris Štok odlučio je obraditi veliki hit grupe Denis & Denis „Voli me još ovu noć“. Njegov odabir nije slučajan jer su upravo ta legendaran riječki bend bio pionir electro popa u kojem se Štok najbolje snalazi.

U modernom aranžmanu, građenom s dosta elektronike, emocija i ekspresija vokala ipak su stavljene u prvi plan. “Htio sam eksperimentirati zvukom i pjesmi dati jednu drugačiju intepretaciju, ali zadržati sličan senzibilitet originalu. Ovo je moj hommage 80tim i tom zvuku” – tim riječima je Boris Štok opisao rad na singlu čiji spot je prošli tjedan sniman u Zagrebu.

Režiser spota je Filip Filković Philatz, jedan od naših najtalentiranijih video autora, a premijera se očekuje kroz par tjedana.

Prije nešto više od mjesec dana Boris Štok je najavio svoju solističku karijeru, a prethodni singl „Ove misli“ kao i nadolazeći „Voli me još ovu noć“ ono su što će za početak ponuditi publici, dok će album zaokružiti s nekoliko autorskih pjesama i zanimljivih obrada. Osim kao suosnivača i vokala grupe Quasarr s kojima je objavio tri izdanja, Štok surađuje i s mnogim glazbenicima poput Josipe Lisac, Mrleta & Ivanke, Marka Tolje, Zorana Predina i mnogih drugih bilo kao pjevač, autor ili koautor tekstova.


Objavljeno 13.02.2017.

Vremeplov

Vrlo sam sretan, zadovoljan sam životom zato što me iskustvo dovelo do toga da radim ono što želim raditi. Ne žalim za ničim. Sam sam sebe obrazovao. Škola mi je bila dosadna.
Van Morrison