Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Calexico u Rijeci!

Video: Calexico u Rijeci!U tijeku svoje mahom rasprodane evropske turneje, Calexico je podijelio video snimku iz studija i intervju povodom izlaska novog albuma”The Thread That Keeps Us”.

Joey Burns kaže: ”U prosincu 2017., cijeli bend se okupio iz različitih zemalja kako bi u studiu Wavelab (Tucson) vježbali nove pjesme. Postavili smo se u krug i uživali radeći na novim pjesmama, dok je Julius Schlosburg snimao cijeli proces.”Kulminacija promocije albuma svakako je ljetna evropska turneja koja bend dovodi po prvi puta i u Rijeku.Ekskluzivni koncert u Hrvatskoj održati će se u open air varijanti na platou Ex Port Delta u ponedjeljak, 13.8.

Svoj deveti po redu studijski album ”The Thread That Keeps Us” objavljen krajem siječnja ove godine većim dijelom inspiriran je Burnsovim lutanjima po Sjevernoj Kaliforniji i situacijama koje su proizašle iz njih.

Skladno je ugradio navedenou temu albuma odražavajući raseljavanje, prolazno postojanje i - njegovim osobnim riječima - ”povratak kući nakon što ste neko vrijeme otišli i vidjeli kako su se stvari promijenile, ali možda i ne na najbolji način.”U suradnji s dugogodišnjim inženjerom Craigom Schumacherom, Calexico je proizveo ’’The Thread That Keeps Us’’, okupljajući glazbenike iz cijelog svijeta kako bi stvorili ekspanzivni zvuk uz pomoćrazbuđenih gitara i distorzijskih bljeskova.

Early bird ulazniceu prodaji još samo 20tak dana (do 15.4.) po cijeni od 125,00kn, od 16.4. do dana koncerta cijena iznosi 155,00kn, a na dan koncerta ona se penje na 200,00kn. Prodajna mjesta sustav Entrio, Dallas music shop Rijeka, Croatia records Rijeka.

Objavljeno 26.03.2018.

Vremeplov

Amerikanci su ludi. Fascinirani su bacanjem svojih cipela na stage. Bio sam na mnogo koncerata u svom životu, neki su bili dobri, neki loši. Ali nikada me ništa nije potaklo da skinem cipelu i bacim je na pjevača.
Noel Galagher (Oasis)