Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Chipsi i Štuke zajedno u Pogonu

Video: Chipsi i Štuke zajedno u PogonuGrupe PipsChips&Videoclips i Letu štuke zajedno će nastupiti u riječkom Pogonu kulture u petak, 6. prosinca. (Foto: T. Krišto)

U riječki Pogon kulture Pipsi se vraćaju nešto više od godinu dana nakon sjajnog nastupa, dok Štuke imaju puno veću pauzu – naime u gradu na Riječini nisu svirali dugih 8 godina. Za ponovni susret s tamošnjom publikom oba benda pripremit će pune setove, pravi co-headline koncert u trajanju od više od 3 sata.Set liste oba benda sadržavati će isključivo najpoznatije pjesme iz opusa koji se pune već gotovo tri desetljeća. Pipsi će tako donijeti hitove kao što su “Gume na kotačima”, “Ljubav”, “Malena”, “Poštar lakog sna”, “Plači”, “Na putu prema dolje”, “Rosita Pedringo”, “Narko” i “Htio bi da me voliš”, dok Dino Šaran i njegovi momci iz Sarajeva nose “Minimalizam”, “Mjesto za dvoje”, “Supermarket”, “Sami” i odličan posljednji singl “Topla voda”.Ulaznice u prodaju kreću u četvrtak, 26. rujna po cijeni od 80 kn u pretprodaji. Ukoliko ih ostane na dan koncerat ulaznice će iznositi 100 kn. Kupiti se mogu u Dallas Music Shopu (Splitska 2a), na svim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr.Objavljeno 28.09.2019.

Vremeplov

Nemojmo idealizirati situaciju, bavljenje glazbom u Hrvatskoj ne išće ništa više vremena od imanja bilo kojeg prosječno vremenski konzumirajućeg hobija...
Aljoša Šerić (Ramirez / Pavel), intervju za RiRock.com