Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Jonathan - dvodnevna promocija

Video: Jonathan - dvodnevna promocija Velika riječka dvodnevna promocija debi albuma “Bliss” grupe Jonathan održat će se u petak 10. i subotu 11.10.u kultnom klubu Palach. U međuvremenu u eteru će se pojaviti njihov novi singl, pjesma “Pictures”.

U proteklih godinu dana Jonathan su proizveli rijetko viđen hype, prvo nastupnim singlom “Maggie”, pa albumom “Bliss” te naposlijetku hvaljenim koncertima koji su kulminirali nedavnom trijumfalnom svirkom s Editorsima u Zagrebu.

Ipak, od samog početka jedna stvar se čekala s najvećim nestrpljenjem, a to je, dakako, nastup u njihovoj Rijeci. Prvo pojavljivanje na domaćem terenu trebalo je biti nešto posebno, nešto što će i njihovom gradu i publici značiti više od samog koncerta. Tom čekanju je sad konačno došao kraj.

Ponovno koncertno aktiviranje kluba Palach nakon godinu i pol dana pauze i renovacije idealno se spaja s Jonathanovom željom. Klub koji je nekada činio kičmu ne samo riječke nego i regionalne scene i koji je svjedočio brojnim nezaboravnim nastupima i live albumima vraća se kako bi podigao kulturnu ponudu grada na Rječini.

Ideja da novi koncetni život Palacha svojim premijernim riječkim nastupima otvori upravo Jonathan velika je čast za bend, ali i pokazatelj kako je Rijeka uvijek znala prepoznati i podržati najbolje među sobom.

Nakon magične “Maggie” i rasplesane “Communicate!” treći singl skinut s “Blissa” je nježna i slojevita “Pictures”, tragična ljubavna priča u kojoj se pokazuje sva raskoš sviračkog i skladalačkog talenta riječke petorke.

Mirnija nego prethodnici “Pictures” je već postala jak koncertni favorit što će se zasigurno pokazati u Palachu 10. i 11.10.. Tijekom sljedećih tjedana snimit će se pripadajući videospot čija premijera se očekuje početkom listopada.

Uoči koncerata u Rijeci Jonathan će nastupiti 2. 10. u bečkom klubu Elysium na prestižnom Waves Vienna Festivalu.Ulaznice
Ulaznice za koncerte u Palachu kreću u prodaju u petak, 19. rujna. U pretprodaji će koštati 30 kn, dok im se na dan koncerta cijena penje na 40 kn.

Službeno pretprodajno mjesto je Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), dok će se na dan koncerta moći kupiti u Dallas Music Shopu i na blagajni Palacha.

Organizator koncerta je LAA.


Objavljeno 17.09.2014.

Vremeplov

... Sranja proizvodi i svakodnevni pritisak na ljudsko biće, borba za opstanak i status. Surovi kapitalizam i nedostatak suosjećanja među ljudima, te gubitak osnovnih ljudskih i moralnih parametara. Možda. A možda i ne.To samo Bog zna.
Dino Šaran (Letu Štuke)