Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Jonathan - Prva američka turneja!

Video: Jonathan - Prva američka turneja!Riječki Jonathan na proljeće kreću na prvu američku turneju u sklopu koje će za sada upisati osam nastupa.(Foto: D. Fatur)

Sjevernoamerička turneja ih u ožujku vodi u šest saveznih država. Sve kreće 8. ožujka u New Yorku, a nastavlja se 10.03.2019. u Chapel Hillu u Sjevernoj Karolini, te dan kasnije u Atlanti. Kao jedini izvođač iz cijele naše regije čiji nastup je potvrđen na velikom SXSW-u, vjerojatno najpoznatijoj svjetskoj konferenciji i festivalu, Jonathan će u Austinu u Texasu nastupiti 13. i 14. ožujka.

Appleton u Wisconsinu ugostit će Jonathan 19. ožujka, dan kasnije su u Chicagu, a put se završava još jednim nastupom u New Yorku 22. ožujka. Osam američkih nastupa će uskoro biti dopunjeno novim datumima i lokacijama, a ovo je samo još jedan dokaz kvalitete benda i početak ekspanzije na nove teritorije.Objava turneje dolazi i kao još jedno obilježavanje uspješne godine, u kojoj je aktualni album “To Hold” odmah po izlasku uhvatio odlične kritike, te se već našao na popisima najboljih godišnjih izdanja. Mediji još jednom potvrđuju kvalitetu njihove glazbe i navode da je Jonathan od samih početaka svjetski bend u rangu velikana. Singl “I Never Meant To Be There” našao se na popisu najboljih pjesama godine, dok je i prateći spot dobio zaslužene pohvale.

Neposredno prije odlaska na američku turneju, Jonathan se vraća u zagrebački klub Sax 01. i 02.03. iduće godine. Jedno od mjesta na kojima su zabilježili najviše nastupa, od kojih su mnogi bili rasprodani, bit će postaja za još jedan intimniji susret.Objavljeno 26.12.2018.

Vremeplov

Sviram samo blues i znam da od toga neću zaraditi neke novce. Zato me samo to i zanima.
Howlin’ Wolf