Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: My Buddy Moose za početak sezone

Video: My Buddy Moose za početak sezoneNakon tri mjeseca pauze, 19.09.2014. s početkom u 23:00 riječki americana dečki My Buddy Moose otvoriti će novu sezonu svirki u Klub.u na Trsatu.

Band koji je na sceni već cijelo desetljeće i iza sebe ima tri albuma, stotine svirki po regiji i u Velikoj Britaniji, te zapažene suradnje sa eminentnim izvođačima poput Howea Gelba, Chris Eckmana, The Bambi Molesters i drugih činilo se kao najbolji odabir za otvorenje nove sezone svirki na Trsatu.

Uskoro im je na putu i četvrti album, a neke nove pjesme imat ćemo priliku i premijerno čuti 19.09. u Klub.u.

Četvorka u sastavu Luka Benčić, Matko Botić, Jasmin Đečević i Ištvan Širola djeluje od 2004. godine, a dvije godine kasnije izdali su svoje prve snimke pod nazivom ’’My Buddy Moose’’ uz producentsku palicu Dalibora Pavičića iz The Bambi Molestersa.

Drugi album naziva ’’Wonderful Feeling of Emptiness’’ producirao je Edi Cukerić, a izašao je 2010. godine uz brojne pohvale kako publike tako i kritike, a proglašen je i za najbolje tuzemno izdanje od utjecajnog portala muzika.hr. Treći, aktualni, album ’’Shine! Shine! Shine!’’ u izdanju Dancing Beara izlazi 2013. godine uz produkciju legendarnog Chrisa Eckmana iz The Walkaboutsa.Za napomenuti je da su Mooseovci sudjelovali i na projektu grupe R.E.M.:Pure Energy Music za koji su snimili i jednu obradu pjesme ovog popularnog banda.

Podsjetimo se da je kroz prvu sezonu Klub.a na Trsatu ispod The Beertije bilo 64 koncerta i da je kroz stage prošlo točno 82 benda između ostalih Pips Chips & Videoclips, Zabranjeno Pušenje, Mandrili, Goribor, Mike Watt and the Missingmen, The Chweger, Zoran Predin, Kandžija, Lovely Quinces, Punčke, Kiša Metaka,...

Karte za My Buddy Moose su ograničene zbog kapaciteta Klub.a, a u pretprodaji po 25 kuna mogu se nabaviti online na entrio.hr te na šanku The Beertije na Trsatu. Na dan koncerta ulaznice se mogu kupiti na samom ulazu u Klub. i to po cijeni od 35 kuna.

Objavljeno 03.09.2014.

Vremeplov

Smatram da čovjek ne mora potrošiti puno novaca da bi izgledao onako kako želi ili kako se osjeća.
Magdalena Lupi, riječka dramaturginja