Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Partibrejkers- Uvod u Zvečku 2023!

Video: Partibrejkers- Uvod u Zvečku 2023!Partibrejkers će žestokim rock’n’rollom 3. ožujka prodrmati temelje Exporta na Delti i tako na najbolji mogući način najaviti ovogodišnju koncertnu sezonu Zvečka festivala. (Foto: B. Galičić)

Legendarni beogradski bend već preko 40 godina razvaljuje pozornice jasnim tekstovima, oštrim melodijama i iskrenim stavom koje je publika prepoznala već u njihovom startu osamdesetih godina prošlog stoljeća, a s kojima i sada, jače nego ikad, pune koncertne i festivalske prostore.

Popis uspješnica koje je ovaj kultni sastav iznjedrio tijekom iznimno plodne karijere podugačak je i uključuje naslove poput “Kreni prema meni”, “Hipnotisana gomila”, “1000 godina”, “Hoću da znam”, “Mesečeva kći”, “Sunca sin” “Dugo te nema”… sve redom garancije dobrog tuluma.Ulaznice za koncert mogu se naći po pretprodajnoj cijeni od 15 eura u sustavu Entrio te Dallas Music Shopu u Rijeci. Cijena ulaznica na dan koncerta iznosit će 17 eura. Vrata se otvaraju u 20:00 sati, a koncert počinje u 22:00 sata.Objavljeno 17.02.2023.

Vremeplov

Nije lako biti dobar bend u bilo kom žanru - rock, punk, metal... sve to treba muda i uvjerljivost. Zato mislim da je ključno biti iskren i bit to što jesi. Mi smo zajebanti.
Boris Rakamarić (PHC), intervju za RiRock.com