Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Po’ Metra Crijeva sprema najveću ča-metal feštu!

Video: Po’ Metra Crijeva sprema najveću ča-metal feštu!Koncertna promocija povodom izlaska novog albuma ”Boškarin 4” ča-metal institucije Po’ Metra Crijeva na rasporedu je u subotu, 20.5. u Pogonu kulture. (Foto: K. Vučković)

Na koncertu će predstaviti novi album u cijelosti uz niz poznatih hitova, a za Vas su uz Franeta Iznutricosjeka i Djeda Mrza pripremili nova čudovišta.

Early bird ulaznice su u prodaji do 15.1.2023. i to po cijeni od 55,00 kn (7,30 €). Nakon toga kreće pretprodaja po cijeni od 10 €, dok će na dan koncerta za ulaznicu treba izdvojiti 15 €. Prodajna mjesta su Dallas music shop Rijeka i sustav Entrio.Osnovani 2003. godine, iza sebe imaju tri službena albuma u vlastitom izdanju
’’Črne Besede Va Kastafskih Šumah’’, Metal Va Guzice’’ i ’’Ča Metal’’.

Atraktivna vizualna prisunost i teledirigirana live prezentacija kulminirati će na proljeće s novim albumom ”Boškarin 4” za izdavača No Profit Recordings.

Inspiraciju crpe iz istarskih legendi, mitova i priča, a glazbu rade pod utjecajem istarske ljestvice i metala. Zvukom benda, uz višeglasno pjevanje, žestoke gitare, synthove i bubnjeve dominiraju sopile - tradicionalni hrvatski primorski drveni puhački instrument čije je sviranje „na tanko i debelo“ dio zaštićene UNESCO-ve svjetske kulturne nematerijalne baštine.

Objavljeno 21.12.2022.

Vremeplov

Po meni, jedna od osnovnih zadaća umjetnosti je, osim interpretacije svijeta koji nas okružuje, to da ostaviš nekakav trag u prostoru i vremenu - trag u beskraju.
Markovski, intervju za RiRock.com