Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Pomozite Harteri!

Video: Pomozite Harteri!Udruge Škatula i H.E.A.R.T.E.R.A. uz potporu saveza udruga Molekula vas pozivaju na humanitarac za preživljavanje Hartere.

Naime, znate i sami u kakvom je stanju veći dio prostora bivše tvornice Hartere, a nedavno je i požar progutao ono malo što smo postigli i trud koji smo uložili nestaje.Međutim, volja i entuzijazam su još uvijek prisutni, tako da smo vam pripremili pristojne doze kvalitetnih audio vizualnih podražaja u zamjenu za mali financijski doprinos u sređivanju dugo zanemarivane, a svima nam drage Hartere.

Dolaskom na Survival i kupnjom karte sudjelujte u nabavci građevinskog materijala kako bi članovi/ice udruga i volonteri/ice (a dobrodošli/e ste i vi) mogli zasukati rukave, popravili uništeno i sredili prostor u kojem ćemo se svi skupa družiti na budućim glazbeno/sportsko/filmsko/edukativnim manifestacijama.

Ukratko, od 21:00h do cca 01:00h sviraju četiri odlična benda, a nakon njih kreće trance party do ranih utarnjih sati.Raspored:
20:00 otvaranje vrata
21:30 LOST LUCID (Rijeka
22:30 KRAJ PROGRAMA (Rijeka)
23:30 BADEN BADEN (Zagreb)
00:30 THE FOGSELLERS (Šibenik)
02:00 TOM TUNE (Austrija)
03:30 OGOLOGO (Rijeka)
04:45 STIKK (Punat)

Upad je 30kn.

Objavljeno 17.09.2014.

Vremeplov

Nirvana nikada nije bila konvencionalan rock bend. To je bilo nešto... čudno. Jeste li vidjeli te live snimke? Ja sam imao 22 godine i sve to mi je uglavnom bilo nevjerovatno zabavno. Bili smo tri smiješna tipa koje sviraju svoju glazbu što je, uostalom, jedino i važno. Tek kasnije i bez naše želje se dogodilo to da je Nirvana na neki način postala dijelom ovog svijeta.
Dave Grohl (Foo Fighters, Nirvana)