Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Posljednji Ri Rock Festival!

Video: Posljednji Ri Rock Festival!Već neko vrijeme otvorene su prijave za 34. po redu Ri Rock festival koji će se ove godine održati 07. i 08.12.2012. u klubu Palach. Dosad se prijavilo nešto više od dvadeset bendova iz Rijeke i primorsko-goranske županije.

Ove godine Ri Rock najavljen je kao posljednji Ri Rock festival što je indirektna referenca na tekuću godinu, 2012., za koju se već duže vrijeme vežu priče o velikim promjenama, smaku svijeta i novim počecima. Osim što se na taj način htjela postići veća zainteresiranost građana za ovaj kultni festival, ovo je na neki način i podsjetnik na hitno buđenje iz letargičnosti u koji je svijet zapao, te svojevrsna poruka da, ipak, nema odustajanja.

Kao goste prvog dana ovogodišnjeg festivala očekujemo poznati osiječki punk rock bend Gužva u šesnaestercu, dok će drugi dan svojim prisustvom uveličati riječka industro pop atrakcija One Piece Puzzle.

I ove godine festival je u duhu natjecateljskog karaktera pa će se tako za najbolje od najboljih naći i primamljive nagrade koje treću godinu za redom dodjeljuje Euromusic Agency d.o.o. / Music Centar. Tako prvoplasirane očekuje bon u iznosu od 1500 kn, drugoplasirane 1000 kn, a trećeplasirane 500 kn koje će moći iskoristiti u Music Centru.

O pobjednicima će odlučivatI glasovi publike i žiri sastavljen od članova Udruge RiRock te predstavnika Music Centra. Pobjednici će biti objavljeni na kraju druge večeri festivala.

Objava odabranih bendova vidljiva je na službenim web stranicama Udruge RiRock .

Ulaznica za jedan dan festivala moći će se kupiti u pretprodaji po cijeni od 25 kn dok je cijena dvodnevne ulaznice 40 kn. Osim toga u pretprodaji će se moći kupiti i Ri Rock paket koji u iznosu od 90 kn uključuje dvodnevnu ulaznicu, majicu i bedž. Za to će, na riječkom Korzu, biti postavljen štand u periodu od 03. do 07. prosinca. Na dan festivala cijena jednodnevne ulaznice iznositi će 30 kn dok će cijena dvodnevne biti 50 kn.

I ove godine za Ri Rock festival rađen je promotivni video kojeg su već po tradiciji radili Marta Ožanić i Bernard Blašković . Video je zamišljen kao postapokaliptični materijal u kojem glavni protagonist spašava zadnje što je ostalo od Ri Rock festivala. Glazbena podloga je pjesma ’Stoner Ride’, riječkog benda Uma Thurman .

Objavljeno 23.11.2012.

Vremeplov

Opsjednut sam knjigama.
David Sylvian