Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Posljednji Ri Rock Festival!

Video: Posljednji Ri Rock Festival!Već neko vrijeme otvorene su prijave za 34. po redu Ri Rock festival koji će se ove godine održati 07. i 08.12.2012. u klubu Palach. Dosad se prijavilo nešto više od dvadeset bendova iz Rijeke i primorsko-goranske županije.

Ove godine Ri Rock najavljen je kao posljednji Ri Rock festival što je indirektna referenca na tekuću godinu, 2012., za koju se već duže vrijeme vežu priče o velikim promjenama, smaku svijeta i novim počecima. Osim što se na taj način htjela postići veća zainteresiranost građana za ovaj kultni festival, ovo je na neki način i podsjetnik na hitno buđenje iz letargičnosti u koji je svijet zapao, te svojevrsna poruka da, ipak, nema odustajanja.

Kao goste prvog dana ovogodišnjeg festivala očekujemo poznati osiječki punk rock bend Gužva u šesnaestercu, dok će drugi dan svojim prisustvom uveličati riječka industro pop atrakcija One Piece Puzzle.

I ove godine festival je u duhu natjecateljskog karaktera pa će se tako za najbolje od najboljih naći i primamljive nagrade koje treću godinu za redom dodjeljuje Euromusic Agency d.o.o. / Music Centar. Tako prvoplasirane očekuje bon u iznosu od 1500 kn, drugoplasirane 1000 kn, a trećeplasirane 500 kn koje će moći iskoristiti u Music Centru.

O pobjednicima će odlučivatI glasovi publike i žiri sastavljen od članova Udruge RiRock te predstavnika Music Centra. Pobjednici će biti objavljeni na kraju druge večeri festivala.

Objava odabranih bendova vidljiva je na službenim web stranicama Udruge RiRock .

Ulaznica za jedan dan festivala moći će se kupiti u pretprodaji po cijeni od 25 kn dok je cijena dvodnevne ulaznice 40 kn. Osim toga u pretprodaji će se moći kupiti i Ri Rock paket koji u iznosu od 90 kn uključuje dvodnevnu ulaznicu, majicu i bedž. Za to će, na riječkom Korzu, biti postavljen štand u periodu od 03. do 07. prosinca. Na dan festivala cijena jednodnevne ulaznice iznositi će 30 kn dok će cijena dvodnevne biti 50 kn.

I ove godine za Ri Rock festival rađen je promotivni video kojeg su već po tradiciji radili Marta Ožanić i Bernard Blašković . Video je zamišljen kao postapokaliptični materijal u kojem glavni protagonist spašava zadnje što je ostalo od Ri Rock festivala. Glazbena podloga je pjesma ’Stoner Ride’, riječkog benda Uma Thurman .

Objavljeno 23.11.2012.

Vremeplov

Ako ne vježbam jedan dan to osjećam ja. Ako ne vježbam dva dana to osjeća moj instrument. Ako ne vježbam tri dana to osjeća moja publika.
Mstislav Rostropovich