Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: PUK u Tunelu slave prvi rođendan!

Video: PUK u Tunelu slave prvi rođendan! U subotu, 05.04.2014., u riječkom će Tunelu rođendansku proslavu PUK-a uljepšati svirka dva ponajbolja austrijska indie sastava - Sex Jams i Mile Me Deaf.

Iza PUK-a, odnosno Prijatelja urbane kulture, skriva se prijateljstvo trojice zaljubljenika u glazbu koji su prošlog travnja, nakon angažmana na osmišljavanju programa ugaslog kluba Place, odlučili osnovati PUK kako bi nastavili s dovođenjem relevantnih i renomiranih glazbenika u Rijeku. U manje od godinu dana tako su u Rijeku doveli Tera Melos, El Ten Eleven, TTNG, Mylets, Matt Eppa i Joan of Arc, da spomenemo samo neke, a na svoj rođendanski koncert dovode dva sastava iz Beča.

Sex Jams jedan je od najvažnijih sastava bogate bečke indie scene okupljene oko Siluh Records. Uspješno balansiraju između pitkog popa i britkih noise-fuzz eskapada kakvih se ni Dinosaur Jr. ne bi posramili. Ipak, ovi Austrijanci su, ponajviše zbog ženskog vokala, zvukom najbliži Blondie i nikad prežaljenim Pretty Girls Make Graves.

Mile Me Deaf je projekt Wolfganga Möstla, ikone austrijskog noise-popa i lidera legendarnih Killed by 9V Batteries. On je od 2002. godine pa do danas skladao materijal za petnaestak albuma, međutim projekt je punim plućima zaživio tek nedavno, kada je konačno odlučio izaći iz svog dnevnog boravka i oko sebe okupiti prateći sastav. Zvukovno se nalaze između Unwound i Pink Floyd, u prostoru rezerviranom za Stephena Malkmusa i njegov Pavement, a domaća publika ih je već imala prilike premijerno čuti na prošlogodišnjem INmusic festivalu.

Koncert će početi u 22 sata, a za odabir glazbe prije i nakon zaslužni će biti Indi i Zded, te Bexx (to the Future), ujedno i članovi PUK-a.

Što se ulaznica tiče, cijena će biti rođendanski snižena, odnosno polovicu iznosa pokriva PUK. Ulaznice po cijeni od 20 kuna (popust uračunat u cijenu) moguće je kupiti u Tunelu (Školjić 12), a na dan koncerta, na ulazu, cijena će biti 30 kuna (popust uračunat u cijenu).

Također, svi vjerni posjetitelji PUK koncerata imaju besplatan upad, što dokazuju na ulazu pokazivanjem ulaznica s tri bilo koja PUK koncerata.

Objavljeno 25.03.2014.

Vremeplov

Uvijek su nas zanimali bendovi koji su ključni, koji pomiču granice i koji ostavljaju dubok trag svojom originalnošću. Također su nas uvijek zanimali bendovi koji eksperimentiraju i nude nešto novo. Također uvijek smo voljeli intenzivan zvuk, puno energije, puno muda i puno iskrenosti.
Pavle Valerjev ([mandelbrot set]), intervju za RiRock.com