Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Punk manifest ove subote u riječkom Pogonu

Video: Punk manifest ove subote u riječkom PogonuPoznata je satnica za drugi dio koncertnog serijala Natrag u budućnost, u izdanju Punk manifesta, u sklopu kojeg će ove subote, 21.05.2022., u Pogonu kulture u Rijeci, nastupiti Motus Vita Est iz Zagreba, Deafness By Noise iz Samobora i Nula iz Šibenika.

Motus Vita Est je dakako kultni zagrebački hardcore bend, osnovan 1988., uskoro pune 35 godina rada. Neizgorivi vokal i frontman Hogar gura priču od početka, a već dugo uz autorsku podršku mlađeg brata i gitariste Zokija.

Gotovo da teško ima glazbenika u Zagrebu, a i šire, da jednom nije prošao kroz postavu benda. Posljednji studijski album je ‘Mašina’, objavljen je 2016. godine, a bend novim stvarima najavljujje i novo izdanje. Jedna od njih je i ‘Stisnuta šaka’ za koju je nedavno objavljen i video spot.Deafness By Noise je hardcore bend iz Samobora, aktivan od početka ‘90ih, koji sprema neka posebna iznenađenja za proslavu prvih 30 godina postojanja. Dok se o tome ne objavi nešto više, podsjetimo se da bend u svojoj diskografiji ima dosad 6 objavljenih albuma, od kojih je zadnji autorski ‘A Long Way Down’ iz 2016., te album obrada ‘Roots, Baby Roots’ iz 2017. DBN su uz izdanja odsvirali i niz koncertnih turneja po Europi, uklj. i one sa velikanima poput Sick Of It All ili D.R.I.

Nula je iz Šibenika je žestoki i beskompromisni punk, također s početka ‘90ih, u to doba vrlo aktivan o formiranju i povezivanju ratom razrušene underground scene. Bend je imao 2 veće pauze, zadnji put prestaje sa svirkom 2010., da bi se ponovo pokrenuo 2019. povodom reizdanje prvog albuma ‘Pobjedimo laž’ iz 1994., što će i ovom prilikom činiti glavninu repertoara. Osim koncerata povodom reizdanja i ponovnog aktiviranja benda, Nula za nadolazeće razdobolje najavljuje i prve nove materijale nakon 20 godina.

Ulaznice u pretprodaji i dalje se nalaze u sustavu Entrio po 60 kn, ukoliko ih ostane, na ulazu će biti 80 kn.

Satnica:
21:00 vrata
22:00-23:00 NULA
23:00-00:00 DEAFNESS BY NOISE
00:00-01:00 MOTUS VITA EST

Objavljeno 18.05.2022.

Vremeplov

Upravo sam ”on the road” s bendom i napokon je sve super.
Cesar Rosas (Los Lobos)