Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Stereo otvara svoja vrata

Video: Stereo otvara svoja vrataKoncertnu sezonu 2010/2011 Stereo Klubba u petak, 24.9.2010. otvorit će velikim audio-vizualnim spektaklom tri riječka izvođača, Disco’n’action, Senzorz i DJ Rotten.

Kada bi morali Disco’n’action trpati u ladice ubacili bi ih u industrial, punk, rock, funk, drum’n’bass, trance, techno, a sigurno bi se tu još našao poneki žanr u koji bi ih mogli ubaciti. Ako sve to moramo skratiti reći ćemo da su DNA jedni od najboljih hrvatskih plesnih live act showova.

Do sada su svirali s nekima od najvećih izvođača elektroničke scene kao što su Pendulum, Bad Company, Mara Soundsystem, 16B, Adam Freeland, Hybrid & Dynamo Productions. Naravno, “Diskači” su rado viđeni gosti i na festivalima i to u rasponu od Opatijskih Barufa preko Špancir festa u Varaždinu pa do partija kao što su Carnival Party ili Summer Techno Festival u Rabcu.

Ogromna količina energije koju Disco’n’action istrese u publiku na klupskim svirkama se može apsorbirati isključivo plesom te je to osnovni razlog zašto su nanizali zavidan broj “gigova” po klubovima u Sloveniji i Hrvatskoj.

Budući da njihova muzička snaga dolazi do izražaja najviše na nastupima uživo, za prvo službeno izdanje su izbacili “Stereo live”. Radi se o odlično produciranoj audio-vizualnoj poslastici snimljenoj u klubu Stereo. Svjesni stanja u diskografskoj industriji i moći Interneta odlučili su cijelo izdanje izbaciti na “net” te se album “STEREO live” može skinuti besplatno na njihovim službenim stranicama disconaction.com.

Disco’n’action - Live in Stereo 2007Nakon 3 godine Disco’n’action se vraća na “mjesto zločina” u Stereo Klub kako bi pokazali što su u međuvremenu napravili, a za ovu ovu svirku su spremili i svježu audio-vizualnu produkciju koja će biti premijerno prikazana u Stereu.

Kao predgrupu DNA su odabrali Senzorz, riječki peteročlani live elektro bend koji je u svojih 8 mjeseci postojanja nanizao 10ak koncerata po hrvatskoj od koji bi odvojili ubojit nastup na Danima Škurinja i na Murteru s TBF-om.

Njeguju synthpop, ali zalaze i u aktualne indie-electro-rock trendove, može ih se usporedit se bendovima poput Bloc Party, Delphic, Yeah Yeah Yeahs, La Roux…

DJ Rotten je svoj glazbeni izričaj započeo u punk bendu Crvene Parole, neko vrijeme plivao u techno vodama da bi se konačno pronašao u drum’n’bassu i jungleu.

Na tom putu postao je vrsni poznavatelj ritma te će to demonstrirati ukoliko se pojavite na otvorenju Stereo Klubba.

Vrata se kluba otvaraju se u 22 sata, a ulaz je simboličnih 30 kuna.

Objavljeno 22.09.2010.

Vremeplov

I nijedna odrasla osoba neće nikada razumjeti da je to toliko važno...
Antoine de Saint-Exupéry