Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zajedno Josipa Lisac i Quasarr

Zajedno Josipa Lisac i QuasarrNaša najveća glazbena diva Josipa Lisac snimila je ovaj tjedan duet s riječkim indie pop bendom Quasarr koji će se pojaviti na njihovom sljedećem studijskom albumu.

Ideja o suradnji grupi se nametnula čim su skladali pjesmu “Ljubav”, a sama Josipa pristala je na suradnju jako brzo.

“Oduševljena sam pozivom… Vjera da postoje ljudi koji zaljubljeno, istinito, stvaraju i žive glazbu je još jedna velika spoznaja I potvrda da ne postoji slučajnost. Predivno…” – izjavila je Josipa prilikom susreta u Rijeci.

Pjesma “Ljubav” snimljena je u studiju “G.I.S.” u Kastvu, snimatelj je Matej Zec, a miksat će je Kevin Paul u Londonu. Kao I prethodan singl “Sjene”,”Ljubav” predstavlja nov zvuk Quasarra koji polako, ali sigurno kroče prema treće albumu. Suradnja s Josipom Lisac je, nadaju se, početak jedne lijepe priče naše najveće pjevačice i benda čija fan baza raste iz dana u dan.

Ovog ljeta Josipa Lisac nastupit će u zadarskom Arsenalu 02.08. te na velikom, spektakularnom koncertu pulskoj Areni 10.08.2013. Bit će to, zanimljivo, prvi Josipin koncert u Areni u njezinoj dosadašnjoj karijeri i jedan od vrhunaca glazbene priče godine – turneje povodom četiri desetljeća albuma “Dnevnik jedne ljubavi”.
Objavljeno 02.07.2013.

Vremeplov

Nismo mogli naći ni izdavače ni managere kojima je bilo stalo do nas, nije bilo ni puno bendova koji su htjeli svirati s nama, ali smo bili stalno na turnejama, bez obzira na vrlo malo novaca i nekako se uspjeli probiti.
Billy Gould (Faith No More)