Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Adastra na proljetnoj turneji

Adastra na proljetnoj turnejiNakon uspješnog singla ”Samo s tobom” s kojom je Adastra nastupila na Zagrebačkom festivalu, krajem travnja Adastra kreće na proljetnu turneju pod nazivom ”Čuo sam da pričaju” po Hrvatskoj.

Prvi u nizu gradova u kojima Adastra predstavlja svoje nove pjesme su Šibenik, Zadar, Sinj i Split, gdje će prvo nastupiti u (srijeda) 23. 04. u šibenskom klubu Enigma, zatim u (četvrtak) 24. 04. u zadarskom klubu Maraschino, potom (petak) 25. 04. u sinjskom klubu Play, dok 26. 04. (subota) stiže u Split gdje nastupa u klubu Colao (bivši Masters).

Nakon Dalmacije, Adastra će (petak) 02. 05. nastupiti u Novoj Gradišci u klubu Porin, zatim (subota) 03. 05. u koprivničkom Roosters Pub-u, (subota) 17.05. u karlovačkoj Maloj sceni te (subota) 21.06. u Gradištu na 11. Moto susretu Village riders Days. Time ne završava turneja jer se trenutno dogovara još koncerata diljem regije.

Proljetna turneja Adastre dobila je ime po novom singlu ”Čuo sam da pričaju” koji izlazi početkom svibnja. Adastra broji oko 40.000 lajkova na Facebook-u i više od 4.000.000 pregleda spotova na YouTube-u. Bend je održao više od 200 nastupa u regiji te bio odabran kao predgupa tri puta Grammijem nagrađivanog benda Muse.

Objavljeno 19.04.2014.

Vremeplov

Ne primam dobro komplimente. Uvijek spustim glavu, pobjegnem negdje i pokušam to zaboraviti što prije.
Laurie Anderson