Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Brkovi u Dirty Old Shopu

Brkovi u Dirty Old ShopuU susret zagrebačkom koncertu u Domu sportova i velikoj promociji albuma «Hormon sreće» grupa Brkovi družiti će se s fanovima u četvrtak 27.09. od 18:00 u zagrebačkom Dirty Old Shopu.

Već tradicionalna stanica Brkova uoči važnih događaja ovaj će put biti u znaku povratka benda u Dom sportova, dvoranu koju su već jednom rasprodali 2015. godine, a koju će 20. listopada napasti sedmim studijskim albumom nazvanim «Hormon sreće». Druženje će započeti u 18:00 i trajati dva sata tijekom kojih će se ulaznice za zagrebačku svirku moći kupiti po 60 kn (umjesto aktualnih 70 kn), CD «Pizda materina» po svega 20 kn te plakati za koncert po 10 kn. Bit će to lijepa prilika dobiti autogram od benda ili popiti pivu, a da sve dobije u humanu notu pobrinuo se sam bend.

Sve osobe koje donesu potvrdu da su pravomoćno osuđeni za gospodarski kriminal dobit će besplatne ulaznice za koncert u Domu sportova. «I osuđeni kriminalci su ljudi i treba svakog čovjeka ljubiti kao samog sebe. Osim toga dostaih je naslobodi, a imovinaim je blokirana i ne mogu si priuštiti ulaznice za glazbene priredbe” – objasnio je plemeniti potez Brkova frontman Shamso 69.

Album “Hormon sreće” Brkovi su objavili u lipnju i izdanje se, kao i ostatak njihove diskografije, može besplatno skinuti sa web stranice benda.

Centralna promocija izdanja dogodit će se 20. listopada u Domu sportova kad će kao specijalni gosti nastupiti Nervozni poštar.Objavljeno 24.09.2018.

Vremeplov

Kada pišem pjesmu, veći užitak mi stvara čuti nekog drugog kako je pjeva nego je sam izvoditi.
Shane MacGowan