Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Cohen na HTV-u!

Cohen na HTV-u!60 minuta koncerta odabrano je i snimljeno na Cohenovom koncertu u londonskoj O2 Areni, održanom u srpnju 2009. godine na kojoj je legendarni glazbenik promovirao dvostruko CD/DVD izdanje ”Live In London” (SonyMusic/Menart) i izveo klasike poput Suzanne, Bird On the Wire i Hallelujah.

Koncert je održan u sklopu turneje koju je Cohen započeo još 2008. godine nakon 15 godina pauze i koja je završila tek prije nešto više od mjesec dana. Prošle je godine posjetio i Zagreb, a nedavno je objavio još jedan album s te povratničke turneje, pod imenom ”Songs From The Road”.

Video materijal koji ćete vidjeti je nagrađen i diskografskom nagradom Porin - i to u kategoriji 49, za najbolji inozemni video program u 2009. godini, odnosno DVD ’’Live in London’’!

Leonard Cohen je osobno od ekipe Menarta na turneji, točnije u Ljubljani primio statuu, što je bila osobita čast i privilegija jer Leonard Cohen na turneji rijetko izdvoji vrijeme za promotivne aktivnosti.Objavljeno 29.01.2011.

Vremeplov

Uvijek sam znao da će me gledanje unatrag na moje suze nasmijati, ali nisam znao da će me gledanje unatrag na moj smijeh rasplakati…
Cat Stevens