Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Cohen na HTV-u!

Cohen na HTV-u!60 minuta koncerta odabrano je i snimljeno na Cohenovom koncertu u londonskoj O2 Areni, održanom u srpnju 2009. godine na kojoj je legendarni glazbenik promovirao dvostruko CD/DVD izdanje ”Live In London” (SonyMusic/Menart) i izveo klasike poput Suzanne, Bird On the Wire i Hallelujah.

Koncert je održan u sklopu turneje koju je Cohen započeo još 2008. godine nakon 15 godina pauze i koja je završila tek prije nešto više od mjesec dana. Prošle je godine posjetio i Zagreb, a nedavno je objavio još jedan album s te povratničke turneje, pod imenom ”Songs From The Road”.

Video materijal koji ćete vidjeti je nagrađen i diskografskom nagradom Porin - i to u kategoriji 49, za najbolji inozemni video program u 2009. godini, odnosno DVD ’’Live in London’’!

Leonard Cohen je osobno od ekipe Menarta na turneji, točnije u Ljubljani primio statuu, što je bila osobita čast i privilegija jer Leonard Cohen na turneji rijetko izdvoji vrijeme za promotivne aktivnosti.Objavljeno 29.01.2011.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal