Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dodatne ulaznice za 2 Cellos

Dodatne ulaznice za 2 CellosZbog velikog interesa obožavatelja, od danas je u prodaji limitirani broj dodatnih za koncert 2CELLOS u pulskoj Areni po cijeni od 100 kuna.

Ulaznice su za sjedeća mjesta su gotovo rasprodana, a ulaznica po cijeni od 100 kuna je za stajanje na travi.

Ukoliko ostane ulaznica u prodaji na dan koncerta, cijena se neće mijenjati ni povećavati za 20 kuna kako je prvotno bilo najavljeno.

Uz jedinstveni glazbeni doživljaj, obožavatelje očekuje druženje s 2CELLOS nakon koncerta, potpisivanje CD-a i posebno iznenađenje: prvi primjerci njihove službene biografije ”Veliki prasak-2CELLOS”, autora Anđela Jurkasa, izdavač: Menart.

2CELLOS su nastupili u subotu na prepunom Kongresnom Trgu u Ljubljani te u nedjelju na centralnoj svečanosti održanoj povodom ulaska Hrvatske u EU.

Luka i Stjepan imaju sada dva dana odmora do velikog i dugoočekivanog spektakla 2CELLOS u Puli koji će se održati u prekrasnoj Areni 3.7. u 21:00.

Premda su održali više od 300 koncerata u 40 zemalja svijeta i na drugom albumu ”IN2ITION” ugostili zvijezde - Eltona Johna, Zucchera, Nayu Riveru, Lang Langa, Sky Ferreiru, Stevea Vaia.nastupali s Georgeom Michaelom i Red Hot Chili Peppersima, dečki s nestrpljenjem očekuju samostalni koncert u Puli.

Žele da to bude njihov najbolji koncert do sada i cijelu atmosferu će zabilježiti kamerama jer će koncert biti sniman za DVD! Najavljuju vrhunsku, ali nenametljivu produkciju koju do sada nisu predstavili na svojim koncertima, a u kojoj će u prvom planu biti ljepota Arene i njihovog glazbenog umijeća.

Ulaznice su u prodaji preko Eventima.

Cijene:
Trava stajanje: 100 kuna
Parter sjedenje: 160 kuna
Vip parter sjedenje : 190 kuna
Tribina slobodno sjedenje: 140 kuna
Loža sjedenje: 250 kuna


Objavljeno 02.07.2013.

Vremeplov

Mislim da imamo dvije važne misije u životu. Jedna je da otkrijemo tko smo mi ustvari, a druga je da okusimo koliko god možemo života i iskustva.
David Coverdale (Deep Purple)