Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Frank Black ima novi bend

Frank Black ima novi bendObzirom da je snimanje novih pjesama benda Pixies neslavno završilo, dajmo priliku novom bendu Francka Blaca - Grand Duchyju. Frank Black osnovao je bend sa svojom suprugom Violet Clark.

Produktivni Frank u posljednje je dvije godine izdao tri studijska albuma, od kojih je aktualni ”Svn Fngrs” proglašen njegovim najboljim ostvarenjem još od solo prvijenca iz 1993. godine.

Nastali su sasvim spontano – ’’Jednog dana smo se zafrkavali u studiju i snimili pjesmu ”Fort Wayne” te zaključili kako bi se tome mogli posvetiti malo ozbiljnije’’. Na kraju su novu skupinu nazvali Grand Duchy, a debitantski album ”Petits Fours” koji izlazi sredinom travnja. Iako je vijest stigla tek sad, Frank na tom materijalu radi već godinama što je, našalio se, njegov brak nekoliko puta dovelo na rub opstanka.

U postavi koju je snimila album stalne pozicije imaju samo njih dvoje, dok su ostale zadatke odradili prijatelji i studijski glazbenici. Zvuk novog benda opisan je, sasvim logično, kao spoj njegove samostalne karijere i radova neprežaljenog mu bivšeg benda.

Objavljeno 11.02.2009.

Vremeplov

Sve što mogu je biti ja, tko god to bio...
Bob Dylan