Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Leonard Cohen dolazi u Pulu!

Leonard Cohen dolazi u Pulu!Leonard Cohen, proslavljeni kanadski kantautor i pjesnik čija karijera traje već šest desetljeća nastupit će 02.08.2013. u pulskoj Areni.

Od povratka na scenu prije pet godina, a petnaest godina nakon mirnog i povučenog života, taj svestrani, skoro osamdestogodišnji umjetnik, kojega nazivaju i hodajućom kulturnom institucijom, nastavio je puniti arene diljem svijeta, oduševljavati publiku i kritiku, a u Hrvatsku se vraća s ’emotivnim i dirljivim’ koncertom, ističe se u najavi.

Službeni forum posvećen Leonardu Cohenu, objavio je dodatne datume za ljetni dio njegove europske turneje, među kojima su uz Pulu još Beč, Ljubljana, Prag, Lodz, Oslo i Stockholm, uz već ranije najavljene koncerte u Lucci, Rimu, Parizu, Londonu, Oberhausenu, Mannheimu, Berlinu, Hamburgu i Odenseu.

Turneja se održava od ranoga lipnja do druge polovice kolovoza, pretprodaja ulaznica za Pulu, čija je cijena između 250 i 580 kuna.

Objavljeno 22.04.2013.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger