Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Počelo odbrojavanje do 2Cellosa!

Počelo odbrojavanje do 2Cellosa!Počeli smo odbrojavanje do velikog i dugoočekivanog spektakla 2CELLOS u Puli koji će se održati u prekrasnoj Areni 3.7. u 21 sat Od jučer nas dijeli 20 dana do prvog koncerta Luke Šulića i Stjepana Hausera u Hauserovom rodnom gradu.

Premda su održali više od 300 koncerata u 40 zemalja svijeta i na drugom albumu ”IN2ITION” ugostili zvijezde - Eltona Johna, Zucchera, Nayu Riveru, Lang Langa, Sky Ferreiru, Stevea Vaia.nastupali s Georgeom Michaelom i Red Hot Chili Peppersima, dečki s nestrpljenjem očekuju samostalni koncert u Puli.

Žele da to bude njihov najbolji koncert do sada i cijelu atmosferu će zabilježiti kamerama jer će koncert biti sniman za DVD. Najavljuju vrhunsku, ali nenametljivu produkciju koju do sada nisu predstavili na svojim koncertima, a u kojoj će u prvom planu biti ljepota Arene i njihovog glazbenog umijeća.

Stjepan je trenutačno u Zagrebu i Puli gdje s veseljem odrađuje intervjue i druži se s predstavnicima medija. Putem je sreo i legendarnog Rottena.

Luka odmara na jednom od hrvatskih otoka i priprema se također za pulski koncert 3.7.
Ulaznice su u prodaji na: http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/2cellos-pula-arena-315821/event.html

Ako želite bezbrižno putovati i uživati na koncertu ne razmišljajući o vožnji, Menart i agencija Art Travel su pripremili organizirano putovanje autobusom - prvo kupanje i koncert 2CELLOS u prekrasnoj Areni.

Najpovoljnija ulaznica + putovanje autobusom po cijeni od 390 kn (na bazi 30 osoba). Plativo u 2 rate. Za rezervacije I dodatne upite kontaktirajte Art Travel. U ponudi je i organizorani prijevoz+ulaznica za koncert ZAZ u Puli 14.8. potražite na:
https://www.facebook.com/ArtTravelCro?fref=ts

Objavljeno 15.06.2013.

Vremeplov

Što sam stariji, to sam manji. Vidim druge dijelove svijeta koje prije nisam vidio. Druge poglede. Vidim više svijet izvan sebe…
Neil Young