Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Psihomodo Pop na Calling Festivalu

Psihomodo Pop na Calling FestivaluJedna od najvećih rock zvijezda u povijesti Billy Idol održati će veliki koncert 25.06. na Kalemegdanu, u Beogradu, u Donjem gradu Beogradske tvrđave.

Predgrupa tj. podrška Billyju za koncert u Beogradu biti će, kako su najavljeni, specijalni gosti ovogodišnjeg Callinga, zagrebačke rockenrol legende Psihomodo pop.

”Već smo svirali s Billyjem u Skoplju prije par godina i bilo je odlično. Upoznali smo se i s njegovim bendom i bili su iznenađeni da grupa s ovih prostora svira takav rockenrol” +, prisjeća se frontmen Davor Gobac i dodaje da ima omiljenu Bilijevu pjesmu: ”Volim čuti ’White Wedding’ i dan danas podsjeća me na srednju školu i početke Psihomodo popa”.

Psihomodo Pop na Kalemegdan dolazi u svom standardnom sastavu gdje su još i Tigran (bubnjevi), Šparka (bas), Brada (gitara) i Kuzma (saksofon, klavijature).

Psihomodo pop su nedavno objavili i veliki hit ”Donna” koji fanovi već svrstavaju u trilogiju gdje se nalaze još ”Frida” i ”Ramona”.

Gobac potvrđuje da će pored dobro poznatih stvari iz karijere koja ove godine slavi tri desetljeća uz turneju pod nazivom ”Neograničen rok trajanja!”, svirati i neke nove pjesme s upravo objavljenog albuma ”Ćiribu, ćiriba”.

Poziv koji su Psihomodo Pop uputili svima da se okupe na Calling Festivalu, a sve u znaku kvalitetnog rockenrola glasio je: ”Dođite, razvaliti ćemo, a i Billy još dobro praši!”

Ulaznice za veliki koncert jedne od najvećih rock zvijezda u povijesti, Billyja Idola, koji će se održati 25. 06. na Kalemegdanu, su u prodaji diljem Srbije i regije putem prodajne mreže Eventim.

Cijene ulaznica su najpovoljnije na cijeloj europskoj turneji karizmatičnog rokera iz Londona i kreću se od 25e za parter i 33e za Fan pit čiji je kapacitet ograničen na samo 1000 mjesta.Stajaće mjesto na VIP platformi od 500 mjesta je 35e.

Budući da je tim Calling organizirao i veliki koncert grupe Iron Maiden 17.06. na istom mjestu, svim fanovima koji su bili na koncertu , osiguran je popust od 500 dinara za kupnju ulaznica za Billyja Idola i to u svim kategorijama (Parter 2000, Fan pit 2800 i VIP 3000 dinara).

Da bi popust ostvarili, fanovi trebaju prikazati kupljenu ulaznicu za Iron Maiden na nekom od tri Eventim prodajna mjesta (Ušće Shopping Center, Dom omladine Beograda, Kombank Arena), uz pravilo da jedna prikazana ulaznica za Maidene, iz bilo koje kategorije, vrijedi za popust na kupnju također jedne ulaznice za Billyja Idola.

Objavljeno 19.06.2014.

Vremeplov

Rock nije karijera, posao ili hobi... to je životna energija.
The Edge (U2)