Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Rundek Cargo Trio u Vinylu

Rundek Cargo Trio u Vinylu Legendarna trojka, Rundek Cargo Trio, nakon gotovo pet godina objavljuje novi album. Darko Rundek, Isabel i Dušan Vranić vas pozivaju da dođete u subotu, 30.05.u 12:00u Vinyl (Bogovićeva 3, Zagreb), gdje će se družiti s prisutnima, potpisivati CD, ali i zasvirati nekoliko pjesama s novog albuma ”Mostovi”.

Prvih 100 kupaca albuma, uz album će dobiti i ulaz na koncert u Tvornicu kulture koji će se održati u lipnju, ali čiji će datum Rundek otkriti tek u Vinylu.

”Porođajne muke ovog albuma napokon su gotove. Veselimo se druženju s publikom u Zagrebu, prvo u Vinylu gdje ćemo se svi malo stisnuti ako vas dođe puno, a onda i u Tvornici kulture čiji ćemo datum svirke otkriti na promociji albuma. Uzbuđeni smo jer je svako izdanje nova pustolovina i nakon dugo vremena, bit će nam drago upoznati vas s našim novim materijalom kojeg smo nazvali ”Mostovi”. Zašto baš tako, objasnit ćemo vam u Vinylu. Dođite nam.” - pozvao je Rundek.

Album ”Mostovi” moći ćete kupiti u Vinylu po promotivnoj cijeni. U odnosu na ”Plavi avion”, riječ je o drugačijem izdanju, isprepletenom čudesnom energijom koju Trio posjeduje.

Rundek Cargo Trio je do sada u okviru promocije novog albuma, najavio šibenski koncert na tvrđavi Sv.Mihovila koji će se održati 19.6. te koncerte u beogradskoj Barutani 12. i 13. lipnja. Još se iščekuju druge najave za ljetne nastupe i ta najava velikog zagrebačkog koncerta...
Objavljeno 20.05.2015.

Vremeplov

Ja sam instant zvijezda, samo dodajte malo vode i promiješajte.
David Bowie