Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

S punom Šalatom proslavili 25 godina postojanja!

S punom Šalatom proslavili 25 godina postojanja! Da su Hladno Pivo nakon četvrt stoljeća djelovanja na domaćoj glazbenoj sceni uistinu zaslužili epitet legendi hrvatskog punk rocka dokazao je subotnji koncert na zagrebačkoj Šalati.

Unatoč lošim vremenskim prognozama koje su najavljivale prolom oblaka, jedini prolom koji se dogodio ove subote bio je energični nastup Hladnog piva.Pozornicu i atmosferu na Šalati zagrijali su mladi zagrebački punkeri Fraktura Mozga, te žestoki i reginalno poznati Koprivčani Overflow.Tisuće obožavatelja, od onih najstarijih koji svoj omiljeni bend prate od njihovih prvih nastupa do onih najmlađih kojima je ovo bio prvi koncertni događaj u životu, u istom ritmu i sa istim žarom su pratili i pjevali velike hitove među kojima su se našle i ”Für immer punk”, ”Ne volim te”, ”Superman”, ”Ezoterija’’, ”Pravo ja” i mnoge druge.Od ”Šamara” do
”Rigolleta” prošlo je više od
dva sata, a energija na pozornici i u publici koju je brojalo više tisuća fanova svakim trenom samo je rasla.
Energijom, voljom i talentom koje su pokazali na svom prvom nastupu u Kumrovcu te dugogodišnjim iskustvom koje malo koji bend uspije izboriti, Mile, Zoki, Suba, Šoki i Deda proslavili su velikih 25 i svojoj publici uistinu omogućili Dan radosti.Objavljeno 28.05.2013.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf