Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Šulić i Hauser snimili spot za ’Technical Difficulties’

Šulić i Hauser snimili spot za ’Technical Difficulties’ Violončelistički dvojac Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznatiji kao 2CELLOS, snimili su spot za pjesmu ’Technical Difficulties’ objavljenu na njihovom drugom albumu ”IN2ITION”.

U domu Flying Bullsa, salzburškom Hangaru-7, dvije umjetnosti - letenje i glazba - imale su priliku spojiti se u jednu. Luka i Stjepan u sklopu snimanja spota letjeli su helikopterima u pratnji pilotskog dvojca Rainera Wilkea i Mirka Flaima.

Stjepan je oduševljen letom u helikopteru i akrobacijama koje je za njega s BO 105 helikopterom izvodio Wilke, jedan od najboljih akrobatskih pilota na svijetu: ”Iako se plašim letenja, osjećao sam se veoma sigurno u helikopteru i uživao u nevjerojatnim akrobacijama”, izjavio je nakon leta izjavio vidno uzbuđeni Stjepan Hauser.

Luka Šulić koji se bavi paraglajdingom, imao je priliku provozati se u helikopteru Bell 47-G, s prozirnom pilotskom kabinom te je priznao kako je istinski uživao u prelijepim planinskim pejzažima oko Salzburga.

Vještina ruku, prstiju, marljivosti, spretnosti i brzine potrebne za čaroliju koja nastane kada ovaj virtuozni dvojac uzme gudala u ruke, vrlo je slična vještinama potrebnim za upravljanje letjelicama. Izvođenje akrobacija s helikopterom u zraku zahtijeva savršenu tehniku, spretnost te godine vježbe i iskustva kako bi nastala prava zračna bajka. Budući da su članovi Flying Bullsa bez sumnje pravi umjetnici u zraku, Luka i Stjepan zahvalili su im izvođenjem tehnički vrlo zahtjevne numere Technical Difficulties u Hangaru-7.

Dok video ekipa radi na post produkciji spota, 2CELLOS nastavljaju svoje putovanje svijetom i promoviraju svoj drugi album ”IN2ITION”. Posjetit će Italiju, Njemačku, Veliku Britaniju i Francusku, a na ljeto se vraćaju u Hrvatsku, kad će svirati u Varaždinu, Osijeku, Zagrebu i Puli.

Objavljeno 11.03.2013.

Vremeplov

Mi smo bend individualaca, a ne projekt vlasnika dućana ili neke kompanije. Ne potpadamo ni pod kakvu glazbenu policiju koja će nam govoriti što trenutno da sviramo.
Zoran Subošić Zok (Hladno pivo)