Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Svadbasi imaju novi singl

Svadbasi imaju novi singlPjesma “Još” novi je singl grupe Svadbas skinut s istoimenog albuma objavljenog u veljači i više puta istaknutog kao jedan od kandidata za album godine.

Predivna, 5 minuta i 34 sekunde duga dvodjelna balada defitivno će svojom dubokom emocijom, sjajnim refrenom, netipičnim kosturom i aranžmanom i divljim završetkom ući na popis najneobičnijih singlova unazad puno vremena, ali Svadbas ionako nikad nisu bili tipičan bend. Snen, pomalo zimski ugođaj iz prvog djela pjesme u nastavku se potpuno mijenja, diže tempo, skače i razbija sve oko sebe u autorskom djelu u kojem se Pavlu Miholjeviću i Juri Ferini pridružuje Ante Perković.

Režija spota došla je, dakako, u ruke Radislavu Jovanovu Gonzu koji je uprizorio već tri pjesme sa albuma “Još” – “Gubimo”, “Daj” i “Tvoja”. Spot je sniman sredinom listopada u okolici Zagreba, a premijera mu se očekuje početkom studenog.

Do tada će “Još” zaživjeti u domaćem radijskom eteru, a tome će svakako pridonijeti besplatan download pjesme koja se od danas može skinuti sa Soundclouda Svadbasa.

Premijerno se pjesma “Još” mogla skinuti na web siteu muzika.hr.

Paralelno sa singlom, spotom i downloadom Svadbas će nastupiti na velikom partyju Fakulteta političkih znanosti koji će se održati u Tvornici kulture 07.11.2012. kada će uz njih nastupiti ABOP i Pips, Chips & Videoclips.

Objavljeno 06.11.2012.

Vremeplov

Uzmimo punk muziku. Sa glazbenog aspekta lako je reći da je to ... mm... sranje. Ali, to je također sociološki fenomen po svojim sociološkim implikacijama. Mladi ljudi, kao ljudska bića, odgovaraju okolini koja je manje više neprijateljska ili puna nasilja.

John Mclaughlin