Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Svadbasi imaju novi singl

Svadbasi imaju novi singlPjesma “Još” novi je singl grupe Svadbas skinut s istoimenog albuma objavljenog u veljači i više puta istaknutog kao jedan od kandidata za album godine.

Predivna, 5 minuta i 34 sekunde duga dvodjelna balada defitivno će svojom dubokom emocijom, sjajnim refrenom, netipičnim kosturom i aranžmanom i divljim završetkom ući na popis najneobičnijih singlova unazad puno vremena, ali Svadbas ionako nikad nisu bili tipičan bend. Snen, pomalo zimski ugođaj iz prvog djela pjesme u nastavku se potpuno mijenja, diže tempo, skače i razbija sve oko sebe u autorskom djelu u kojem se Pavlu Miholjeviću i Juri Ferini pridružuje Ante Perković.

Režija spota došla je, dakako, u ruke Radislavu Jovanovu Gonzu koji je uprizorio već tri pjesme sa albuma “Još” – “Gubimo”, “Daj” i “Tvoja”. Spot je sniman sredinom listopada u okolici Zagreba, a premijera mu se očekuje početkom studenog.

Do tada će “Još” zaživjeti u domaćem radijskom eteru, a tome će svakako pridonijeti besplatan download pjesme koja se od danas može skinuti sa Soundclouda Svadbasa.

Premijerno se pjesma “Još” mogla skinuti na web siteu muzika.hr.

Paralelno sa singlom, spotom i downloadom Svadbas će nastupiti na velikom partyju Fakulteta političkih znanosti koji će se održati u Tvornici kulture 07.11.2012. kada će uz njih nastupiti ABOP i Pips, Chips & Videoclips.

Objavljeno 06.11.2012.

Vremeplov

Uvijek su nas zanimali bendovi koji su ključni, koji pomiču granice i koji ostavljaju dubok trag svojom originalnošću. Također su nas uvijek zanimali bendovi koji eksperimentiraju i nude nešto novo. Također uvijek smo voljeli intenzivan zvuk, puno energije, puno muda i puno iskrenosti.
Pavle Valerjev ([mandelbrot set]), intervju za RiRock.com