Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

’’Teške boje’’ u Beogradu

’’Teške boje’’ u BeograduNa radost mnogih obožavatelja Gorana Bare i Majki, novi album „Teške boje“ od danas se nalazi u prodaji i u Beogradu u Jugotonovoj trgovini. (Nušićeva 27).

Novim albumom „Teške boje“ Goran Bare i Majke vraćaju onaj stari zvuk punokrvnog rock ’n’ roll/punk rocka Majki kakav pamtimo, a za njega je zaslužna nova postava benda: Zoran Čalić (gitara), Damir Šomen (bubnjevi), Mario Rašić (bas gitara) i Viktor Lipić - Lipa (klavijature).

Goran Bare, se potpisuje kao autor i po prvi kao producent, nedavno je sa svojim Majkama završio dugoočekivani album pod nazivom „Teške boje“ u izdanju Croatie Records. Album Teške boje sadrži deset novih pjesama, a najavljuju ga istoimeni singl koji Bare potpisuje s Damirom Trkuljom, kao i intrigantni video spot u režiji Žare Batinovića.

U svojoj 30 godina dugoj karijeri (30-ogodišnjicu su proslavili prošle godine) grupa Majke objavila je pet studijskih i dva kompilacijska albuma. Goran Bare privremeno napušta bend, 2001. godine i nastavlja karijeru objavljivanjem solo albuma. Okupivši sjajne muzičare (Levačić, Vorih, Kraljić - ex Pipsi kao i multi-instrumentaliste Rodika i Ristu iz Plave trave zaborava) pod imenom Plaćenici iste godine objavljuje album „Izgubljen i nađen“ koji je pokazao da se Bare podjednako dobro snalazi kako u rock-u tako i u bluesu i cantryiju. 2004. g. nastavlja istim putem s albumom „7“, a samo dvije godine poslije, ali ovog puta bez Plaćenika objavljuje rock album „Srce“.

Majke se ponovo okupljaju 2007. godine , a njihov novi album „Teške boje“ izašao je početkom septembra. Zanimljivo je da je od posljednjeg autorskog albuma Majki prošlo čak 13 godina.

Povodom objavljivanja dugoočekivanog novog studijskog albuma „Teške boje“ Gorana Bare i Majki, Croatia Records pokrenula je posebnu internet stranicu posvećenu upravo tom izdanju. Adresa: www.crorec.hr/bare novo je odredište svih fanova karizmatičnog kantautora i kultnog benda.

Nova internet stranica sadrži sve informacije o albumu: popis pjesama i njihove autore, tekstove, video spot, , fotografije, intervjue i dr., dok na audio stranici možete preslušati 30 sekundi svih pjesama s albuma. Komentare o stranici i Vaše prijedloge možete ostavljati na Facebook, Twitter ili Myspace stranici Croatia Records.

Također, Goran Bare & Majke pripremili su veliko iznenađenje za svoje obožavatelje. Potencijalni hit godine, pjesma ”Teške boje” je nakon originalne, rock verzije, sada objavljena i u unplugged verziji.

Objavljeno 14.12.2011.

Vremeplov

Punk u Rijeci nije bila samo glazba, riječki je punk bio pokret koji je krenuo, pokrenuo i rasturio sve šablone koje su u ovom gradu i toj ondašnjoj državi tada vladale. A okidač su mu bili, ne intelektualci, ne seljaci, ne radnička klasa, već klinci – golobradi mulci i još nepropupali cureci.
Slavica Mrkić Modrić, riječka novinarka (Novi list)