Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Veliki interes za Gibotov koncert

Veliki interes za Gibotov koncertU velikoj sali Sportskog poslovnog centra Vojvodina u Novom Sadu popularni kantautor Gibonni održati će koncert 01.10, u organizaciji AAA produkcije. Hrvatski kompozitor i pjevač nastupiti će u Spensu u okviru promocije albuma “Toleranca”.

Prodaja ulaznica počela je 01.08. u podne na gigstix.com po cijenama od 20e (parter), 24e (zapad 1), 18e (zapad 2) i 26e (istok).

Ulaznice se mogu nabaviti na prodajnom mjestu Gigs Tix Novi Sad – Pariski magazin, blagajni novosadskog Spensa, biljetarnici Beogradske arene, beogradskog Doma sindikata i SC “Ušće” (na info pultu). Broj ulaznica je ograničen.

Prodaja ograničenog broja VIP ulaznica počela je, a cijena je 50e. Sve informacije o VIP ulaznicama se mogu dobiti putem mejla tix@gigstix.com.

Ugledni magazin Los Angeles Times, uvrstio je Gibonnija na listu 15 muzičara koji zaslužuju da svijet, i posebno Amerika, čuje za njih. Regionalni MTV ga je prošle godine nominirao za nagradu Best Adria Act koja se svake godine dodjeljuje najboljim regionalnim izvođačima. Poznat i po svom humanitarnom radu, Gibonni podtiče i sudjeluje u brojnim dobrotvornim akcijama, a od 2003. godine najviše kao ambasador dobre volje Unicefa.

Za Gibonnijev koncert u Novom Sadu u sali ”Spens” već je prodano preko 4.000 ulaznica.
A da publika nestrpljivo očekuje ovaj koncert najbolje pokazuje podatak da je u pretprodaji ostalo malo ulaznica za koncert, koje se još uvijek mogu nabaviti online preko sajta www.gigstix.com.


Objavljeno 19.09.2011.

Vremeplov

Glazba je uzvišenija forma od mudrosti i filozofije... u njoj duh živi, razmišlja i kroz nju utječe.
Ludwig van Beethoven