Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Veliki interes za Gibotov koncert

Veliki interes za Gibotov koncertU velikoj sali Sportskog poslovnog centra Vojvodina u Novom Sadu popularni kantautor Gibonni održati će koncert 01.10, u organizaciji AAA produkcije. Hrvatski kompozitor i pjevač nastupiti će u Spensu u okviru promocije albuma “Toleranca”.

Prodaja ulaznica počela je 01.08. u podne na gigstix.com po cijenama od 20e (parter), 24e (zapad 1), 18e (zapad 2) i 26e (istok).

Ulaznice se mogu nabaviti na prodajnom mjestu Gigs Tix Novi Sad – Pariski magazin, blagajni novosadskog Spensa, biljetarnici Beogradske arene, beogradskog Doma sindikata i SC “Ušće” (na info pultu). Broj ulaznica je ograničen.

Prodaja ograničenog broja VIP ulaznica počela je, a cijena je 50e. Sve informacije o VIP ulaznicama se mogu dobiti putem mejla tix@gigstix.com.

Ugledni magazin Los Angeles Times, uvrstio je Gibonnija na listu 15 muzičara koji zaslužuju da svijet, i posebno Amerika, čuje za njih. Regionalni MTV ga je prošle godine nominirao za nagradu Best Adria Act koja se svake godine dodjeljuje najboljim regionalnim izvođačima. Poznat i po svom humanitarnom radu, Gibonni podtiče i sudjeluje u brojnim dobrotvornim akcijama, a od 2003. godine najviše kao ambasador dobre volje Unicefa.

Za Gibonnijev koncert u Novom Sadu u sali ”Spens” već je prodano preko 4.000 ulaznica.
A da publika nestrpljivo očekuje ovaj koncert najbolje pokazuje podatak da je u pretprodaji ostalo malo ulaznica za koncert, koje se još uvijek mogu nabaviti online preko sajta www.gigstix.com.


Objavljeno 19.09.2011.

Vremeplov

Među mnogim stvarima po kojima je Rijeka posebna, riječka glazbena scena zauzima veliko i važno mjesto. Ona nije samo stvar glazbe, ona je postala dio riječkog stila života i načina razmišljanja.
Vojko Obersnel, gradonačelnik Rijeke