Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: 2Cellos u pulskoj Areni!

Video: 2Cellos u pulskoj Areni!Nakon što su oduševili publiku diljem svijeta, 2CELLOS u organizaciji Menart - Morris studio, napokon dolaze i u Pulu, rodni grad Stjepana Hausera...

03.07., s početkom u 21:00, Luka Šulić i Stjepan Hauser održat će koncert u jednom od najljepših amfiteatara - pulskoj Areni.

”Napokon je i Pula došla na red! Odmalena sanjam koncert u Pulskoj Areni, to će biti naš prvi nastup u mojem rodnom gradu. Mislim da će to ujedno biti i prvi nastup na kojem ću imat tremu hahaha. I da, to ne da je jedan od najljepših ambijenata za koncerte u Hrvatskoj, već i u već i u cijelom svijetu. Pozivamo sve da dodju u sto većem broju na ovaj spektakl!” - poručuje Stjepan iz Las Vegasa, gdje 2CELLOS trenutačno održavaju koncerte s Eltonom Johnom, s kojim su inače proputovali gotovo cijeli svijet. Nakon toga slijedi Španjolska, London, turneja po Kanadi.

Luka i Stjepan su na snimanju spota letjeli helikopterima iznad Salzburga u pratnji pilotskog dvojca Rainera Wilkea i Mirka Flaima. Spot je sniman i u domu Flying Bullsa, salzburškom Hangaru-7.

Vještina ruku, prstiju, marljivosti, spretnosti i brzine potrebne za čaroliju koja nastane kada ovaj virtuozni dvojac uzme gudala u ruke, vrlo je slična vještinama potrebnim za upravljanje letjelicama. A kako to izgleda kad polete stjepan i Luka pogledajte u najnovijem video uratku-Prodaja ulaznica za pulski koncert počinje u ponedjeljak 13. svibnja, u sustavu Eventima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Budući da je koncert sjedeći, u prodaji će biti limitiran broj ulaznica.

Cijene:
Tribina 140,00 kn (slobodno sjedenje)
Parter lijevo i desno 160,00 kn ( numerirano )
Vip parter lijevo i desno 190,00 (numerirano)
Loža 250,00 kn ( numerirano)

Objavljeno 16.05.2013.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)