Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: 2Cellos u pulskoj Areni!

Video: 2Cellos u pulskoj Areni!Nakon što su oduševili publiku diljem svijeta, 2CELLOS u organizaciji Menart - Morris studio, napokon dolaze i u Pulu, rodni grad Stjepana Hausera...

03.07., s početkom u 21:00, Luka Šulić i Stjepan Hauser održat će koncert u jednom od najljepših amfiteatara - pulskoj Areni.

”Napokon je i Pula došla na red! Odmalena sanjam koncert u Pulskoj Areni, to će biti naš prvi nastup u mojem rodnom gradu. Mislim da će to ujedno biti i prvi nastup na kojem ću imat tremu hahaha. I da, to ne da je jedan od najljepših ambijenata za koncerte u Hrvatskoj, već i u već i u cijelom svijetu. Pozivamo sve da dodju u sto većem broju na ovaj spektakl!” - poručuje Stjepan iz Las Vegasa, gdje 2CELLOS trenutačno održavaju koncerte s Eltonom Johnom, s kojim su inače proputovali gotovo cijeli svijet. Nakon toga slijedi Španjolska, London, turneja po Kanadi.

Luka i Stjepan su na snimanju spota letjeli helikopterima iznad Salzburga u pratnji pilotskog dvojca Rainera Wilkea i Mirka Flaima. Spot je sniman i u domu Flying Bullsa, salzburškom Hangaru-7.

Vještina ruku, prstiju, marljivosti, spretnosti i brzine potrebne za čaroliju koja nastane kada ovaj virtuozni dvojac uzme gudala u ruke, vrlo je slična vještinama potrebnim za upravljanje letjelicama. A kako to izgleda kad polete stjepan i Luka pogledajte u najnovijem video uratku-Prodaja ulaznica za pulski koncert počinje u ponedjeljak 13. svibnja, u sustavu Eventima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Budući da je koncert sjedeći, u prodaji će biti limitiran broj ulaznica.

Cijene:
Tribina 140,00 kn (slobodno sjedenje)
Parter lijevo i desno 160,00 kn ( numerirano )
Vip parter lijevo i desno 190,00 (numerirano)
Loža 250,00 kn ( numerirano)

Objavljeno 16.05.2013.

Vremeplov

Još od 1980. i 1981. su mi izmišljali izjave. Pola stvari je bilo izmišljeno i onda digneš ruke od toga. Ne želim više ništa objašnjavati…
Branimir Johnny Štulić